Dagbok 13-19 juni 2022

13. Måndag  52a31-vaxlmoln16º blåsigt. På lasarettet och fick en spruta mot osteoporos. Carina körde, med henne till Telia. Kom hem vid ett-tiden. Em: f74e5-sol2 Kubb med SPF i Sicklingsparken.

14. Tisdag 50e21-regnett par mm på morgonen, sedan f74e5-sol2 16º. Fållade upp ett par byxor som blivit för långa i benen, satt ute och löste korsord, gick ut på en Klinterunda. Lunch och sedan en skön slummer i solstolen datajob bloggvandring. Bokade en bussresa!

15. Onsdag f74e5-sol217-20º Diverse plock både ute och inne, tele ett trevligt samtal. Städade klädkammaren och strök en hög. Sen lunch och sedan en stund i solstolen under parasollet. Fika ute på framsidan och korsordslösning. datajob en del daterande.

16. Torsdag  52a31-vaxlmoln18º En tur till Visby och ett inlägg om: Näsduksträdet

17. Fredag f74e5-sol217-21º Fick ett besök på fm. tele pratade i tel ett tag.  Diverse plock och pyssel.  Lunch och en stund i solstolen. Gick till Konsum och köpte jordgubbar. 

18. Lördag 50e21-regn14º, 6 mm på fm. Tog vara på tvätt, strök och löste Melodikrysset (insänt). Åkte och handlade på Konsum, köpte Pad Thai på Kustgrillen till lunch.  Em:  52a31-vaxlmoln 17º Bilvård, datajob fick logga in på Bilprovningen och ändra på måndagens besiktning, för en glödlampa har lagt av.

19. Söndag d7ed4-moln15º, vattnade ute och inne,  datajob diverse pyssel vid datorn på fm. Körde en sväng och kollade på gravarna efter lunch och åkte in och pratade med Eva o Claudio en stund. Körde till Stenhuse och köpte jordgubbar. 

Trevlig söndag!

ingrid

26 reaktioner till “Dagbok 13-19 juni 2022

 1. Skönt att få sällskap till sjukan! På torsdag när vi ska skjutsa min kusin till färjan så ska Rolle till sjukan – min kusin ska då alldeles själv gå runt i Visby och shoppa. Hon vill aldrig ha sällskap – jättebra tycker jag som inte gillar att shoppa. Jag åker till ett ställe, handlar det jag ska ha och sen vill jag hem. Hon kan gå i timmar i stan….. Men idag ska vi åka till Lyrots och köpa växter, det blir kul för där kan vi båda två gå i timmar!
  KRAM/Susie

 2. Skönt att få skjuts dit. Hoppas nu du slipper biverkningar.
  Här har vi ganska så tråkigt väder. Blåsigt och ingen värme att tala om men det tar sig förhoppningsvis.

  Kram

 3. Verkar inte gå någon nöd på dig. Men saknar dina längre inlägg o bloggen.
  Ha en fin onsdag!
  Kram

 4. Vart ska bussresan gå den här gången?
  Vi går i valet ock kvalet om det ska bli Gotland för oss i år eller inte.
  Med de hemska bensinpriserna så har utställningarna blivit så kostsamma, förutom anmälningsavgifterna, som inte heller är att leka med.
  Kram

  1. Den här gången är det en Värmlandstur i augsti med Karlssson. Hoppas att ni kommer hit i alla fall. Det vore bra trevligt att få träffa er igen. Kram

 5. Åh, så roligt att du bokat en bussresa, även om det bara är inom landet. Det är säkert mycket vackert att titta på i Värmland!
  Du är så bra på att hålla dig sysselsatt!
  Kram, Monica

 6. När det gäller sådana saker är det alltid tacksamt att få sällskap och skjuts.
  Korsord och kubb är kul. Skönast nu tycker jag det är att kunna sitta ute och ”kryssa”.
  Kram
  Ps. Bra att du inte fick några efterverkningar av sprutan.

 7. Dagbok kan ju vara bra att ha för att minnas tycker jag, själv kör jag endast med mina almanackor som jag sparat på sen 1999, kul att se tillbaka på.

  Skönt med sällskap till sjukan där förstås, osis med besiktningen men tur att du såg det innan, besparar ju en massa besvär.

  Ha en fin lördag Ingrid.

 8. Här fick vi 22 mm regn i natt, så vi har inte behövt vattna!
  Gråmulet idag och lätt duggregn. Hoppas på bättre midsommarväder!
  Kram, Monica

  1. Eva hade ju hoppats få in sitt hö igår, men då kom det 6mm regn på morgonen och i dag har det varit helmulet och hög luftfuktighet, så nu ska jag inte tjata om att vi vill ha regn. Men dina 22 mm hade ju suttit bra här på Odvalds i alla fall. Kram

 9. Tänk om jag inte hade skrivit dagbok varje dag. Då hade jag aldrig kommit ihåg saker.
  Hoppas du får en fin måndag. Bytte du dag på besiktningen eller bara tiden? Hoppas den klarar av ”undersökningen”.
  Kram från ett soligt Visby

  1. Här är det inte lätt att få en ny tid samma dag, så det blev en vecka senare, men det gör ingenting. Kram (solen lyser i Klintehamn också)

Kommentarer är stängda.