Dagbok 23-29 maj 2022

IMAG0587

23. Måndag f74e5-sol213º fram på dagen. Rensade upp i rabatterna och pratade med Kerstin (min syster) på fm. Var hos Ida och klippte mig. Lite daterande för SPF. Handlade på Konsum, där det var massor av turister.

24. Tisdag f74e5-sol217º, äntligen en dag med sommarvärme! Klippte gräset på fm. Väldigt  blåsig em, regn vid 22-tiden, men det blev bara några droppar. Började se en ny serie på SvtPlay, I min dotters namn heter den. Jättebra! Så jag såg tre avsnitt på raken.

25. Onsdag Inlägg: För sent för kungsängsliljor, men fullt av fästingar

26. Torsdag Kristi Himmelsfärdsdag 50e21-regn 11º på fm, 52a31-vaxlmoln  em. Totalt 4 mm regn under dagen. Satt mest inne och läste och såg på tv.

27. Fredag f74e5-sol212º, blåst. Bokade tid för blodprover på vc i Hemse. Ordentlig  fredagsstädning.  75bc3-moln blåst 10º på em. Färskpotatis och matjesill till kvällen.

28. Lördag 50e21-regn9º, blåst. Trist, för i dag var det vårmarknad i Klintehamn. Läste en pocketbok jag hittat i bokhyllen, Innan natt blir dag av Shelila O´flanagan, och såg på tv. När kvällen kom hade jag fått 5 mm i regnmätaren.

29. Söndag Mors dag 52a31-vaxlmoln 10º på morgonen. Jag låg länge i dag för jag sov dåligt i natt. I dag väntar trevligheter, så nu ska jag gå och snygga till mig och passar på att önska alla mammor…..

En riktigt fin Mors dag!

ingrid

8 reaktioner till “Dagbok 23-29 maj 2022

 1. Det låter trevligt med trevligheter får jag säga 😀 Lite kan man dock uppmärksamma dage.

  Önskar en fin mors dag!

  Kram

 2. Tycker om din nya header med en av mina favoriter.
  Idag är det underbart väder med sol och blå himmel så vi skall njuta i trädgården. Måste köpa matjesill och färspotatis nästa gång jag kör till affären
  Kramar från oss

 3. Tack för tipset om serien på SvTPlay, den ska jag titta på!
  Trevligt att läsa dina dagboksanteckningar som blogginlägg.
  Det där med att rensa rabatter känner jag igen, jag gör det här lite då och då också!
  Matjessill och nypotatis är bland det godaste man kan äta så här års!
  Hoppas att du fick en trevlig Mors-dag-eftermiddag?
  Kram, Monica

 4. Vad är det för träd som blommar så fantastiskt, körsbär?
  Tack för TV-tipset. Jag har jättesvårt just nu att hitta nån intressant att se på, så jag håller mig mest till mina ljudböcker.
  Kram/Kicki

  1. Jag tror att det är körsbär. Ibland hjälper det inte hur många kanaler man har, man hittar ingenting att se på i alla fall. Kram

Kommentarer är stängda.