PM 2021-05-27

Så underligt det blev i dag då! Men så här kommer nog bloggen att se ut då och då nu ett tag framöver, tills blogglusten infinner sig igen, för just nu är den i stort sett borta. Dagliga anteckningar vill jag givetvis göra ändå, för det har jag hållit på med i nästan fyrtio år.

Torsdagen i korthet:

Det har varit mest mulet och ganska kallt i dag. På förmiddagen körde jag till Suderviljan och köpte plantor till gravarna och åkte och planterade dem och på hemvägen svängde jag in till Stenstugu och pratade med Eva o Claudio en stund. På eftermiddagen har jag varit på Konsum och handlat och sett ett par avsnitt av den engelska serien Allt vi döljer.

Trevlig torsdagskväll!

12 reaktioner till “PM 2021-05-27

 1. Ibland blir det så … men jag hoppas din lust att blogga kommer tillbaka! Här är blogglusten också på låg nivå, men det beror kanske mest på att jag inte orkar vara så aktiv … det är så mycket annat som måste gå före.
  Kram!

 2. Det känns som många har mindre lust för bloggen. Själv har jag tappat inspiration så det blir ett inlägg ibland.
  Kramar från oss

 3. Åh, jag hoppas att du fortsätter att blogga, även om det bara blir dagliga anteckningar! Du har ett så trevligt sätt att skriva, så lätt och naturligt!
  Men du ska självklart göra som du vill!
  Kram, Monica

  1. Tack Monica! Jag har haft svackor förut, men aldrig slutat helt. Det skulle nog bli väldigt tomt.
   Kram

 4. Jag känner likadant. Bloggen kommer lite i andra hand när det är mycket som ska hinnas med. Facebook är lite enklare. Jag lägger in en bild varje dag där. ”Mycket som ska hinnas med” förresten! Det kanske bara är så att allt går långsammare numera, men vad gör det egentligen? Kram från Kerstin

  1. Så är det nog, med åren så går allting lite långsammare, men det kan vi väl tillåta oss….
   Kram och trevlig helg!

Kommentarer är stängda.