Färdig!

I dag vaknade jag till en solig och fin lördag och efter frukosten satt jag ute och löste färdigt GA-krysset, men när jag kände hur skönt det var bestämde jag mig för att ta mig en ny promenad i Masshagen. Jag hade ju två checkpoints kvar att leta reda på. Så jag laddade mobilen och aktivitetsarmbandet och körde ner till Flisen, där jag ställde bilen. Det blåste lite kallt i motvinden och jag ångrade nästan att jag inte tagit handskarna på mig, men när jag väl kom in i skogen var det drägligt ändå.

Efter det förra besöket trodde jag ju att jag bara hade en kontroll kvar, men när jag kollade på kartan fick jag se att jag missat en nere i vindkraftparken, så jag började med den. Det var en lång och tråkig grusväg dit, men det var inga problem att hitta den.

Jag var minsann inte ensam i hagen, förutom den där löparen mötte jag flera gäng som gick och letade efter checkpoints. Jag pratade med ett par stycken och frågade om de gick på andra ställen och letade än i Klintehamn och de berättade att de hade varit på Fårö igår och letat där också.

När jag kom tillbaka till bilen hade jag gått 7,7 km och 12556 steg, så då tyckte jag att jag kunde försöka ersätta några av de 1060 kalorier jag förlorat under promenaden med vårrullar från Kustgrillen.

Så gott! Jag äter vårrullarna rakt av och doppar dem i såsen. Riset sparar jag till en annan dag, för jag vill äta vårrullarna när de är nyfriterade. Första gången jag köpte det åt jag två vårrullar tillsammans med ris och och sparade två till dagen efter och det var ingen höjdare.

Nu ska jag testa om det kanske skulle kunna vara behagligt med en liten middagsslummer i solstolen.

Dagens ordspråk:
Också solen har sina fläckar.

Trevlig lördag!

14 reaktioner till “Färdig!

 1. Vilken härlig promenad du kom ut på. Vårrullar är gott men visst ska de ätas nyfriterade. Dagen efter är de inte alls lika goda.

  Kram och god lördagskväll!

 2. Så gott med vårrullar och jag håller med, de ska ätas direkt!
  Skön promenad du kom ut på. Här blev det inte mycket mer än korta stunder i solstolen, så kom regnet.
  Trevlig lördag, kram!

 3. Så härligt det låter med din promenad och inte minst med vårrullarna, det är ju SÅ gott! Grattis till att ha hittat alla checkpointsen! Det blir en ny omgång senare, om jag fattat rätt?
  Du är verkligen duktig, som orkar gå så långt! Mina promenader blir numera aldrig så långa, tyvärr. Och idag blev det trädgårdsarbete istället, men det är ju också motion!
  Ha en fortsatt skön helg, kram, Monica

 4. Fint att du hittade de sista kontrollerna 👍
  Får prioritera att gå ner dit och titta på alla vitsipporna har ju gjort det alla år tidigare och inte bara en gång utan flera.
  Nu har det blivit mycket berget
  Fint där också.
  Önskar dig fin Lördagskväll.
  Kramar

 5. En bra lördag – kryss och promenad och vårrullar! Så fint det låter. Önskar dig en fin fortsättning på helgen!

 6. Åh, vårrullar. Det som är då gott! Jag har inte varit ute jättemycket, men promenerat iväg med sopor och sedan en runda inne i Snösätra.
  Nu är det kväll och strax sovdags.
  Ha en fortsatt bra kväll!
  Kram

 7. Jag hade en STOR fläck sist jag skrev en kommentar hos dig! 😦 Visst är det vitsippor på din header, det ser jag nu när du påpekat det. har varit så in ställd på att det skulle vara ramslök för så ser det ut på ett ställe här i närheten när dom blommar – och så luktar det otroligt. Alltså inte doftar….. Man får be om ursäkt för misstaget!
  KRAM/Susie

Kommentarer är stängda.