Värdefullt regn

Det är mest mulet i dag och 18º nu på förmiddagen och SMHI lovar mera regn, så det ser ut att bli en innesöndag. Tur att jag har läsning att ta till och en eller annan solglimt kanske det blir i alla fall. Jag sitter här, efter en skön dusch, klädd i jeans, men shortsen är framplockade och ligger i beredskap om det skulle bli för varmt. Det är svårt att klä sig nu!

IMAG2832
♥ 16 värdefulla mm regn på ett dygn ♥

Dagens sommarvärd är tennisspelaren Robin Söderling och visst ska han få en chans, men jag vet av erfarenhet att idrottare sällan lyckas fånga mitt intresse i det här sammanhanget, men vem vet, han kan ju ha dolda talanger.

Dagens ordspråk:
Den som inte tycker om någon är olyckligare än den som ingen tycker om.

Trevlig söndag!

16 reaktioner till “Värdefullt regn

 1. Kan rekommendera att du tar av dig jeansen innan du går in i duschen.

 2. Här regnar det för fullt, 10 mm igår och än så länge har jag inte tittat efter. Det är skönt med slappardag, Sommar, bok och stickning!
  Kram och ha en skön innesittardag! Inger

 3. Ytterligare 11 mm regn här efter de tidigare 16! Nu börjar det likna något! Helgrått här idag, så tror inte mycket på shortsen eller capribyxorna, som båda ligger framme i sovrummet…
  Ordspråket idag är verkligen slående! Så är det verkligen.
  Kram till dig, Monica

 4. Här har varit flera regniga dagar så nu är jag trött på dem. Precis just kom en solglimt men det blåser och är kallt. Svensk sommar.
  Ja, jag har läsning och stickning och bloggning, går ingen nöd.
  Kram!

Kommentarsfältet är stängt.