Visst överraskade han!

Inte blev det någon sol, så ligga i solstolen var uteslutet, men man kan lägga sig i soffan och må gott där också. Robin Söderling bjöd verkligen på en perfekt underhållning, för det var en fascinerande historia han berättade om sin karriär som tennisspelare och hans beskrivning av livet som proffs och hur det slitit på hans kropp och psyke kändes ärlig och uppriktig. Bra musik spelade han också.

robinHans berättelse borde alla föräldrar, som har barn och ungdomar som strävar mot en proffskarriär i någon sport,  lyssna till så att de i tid lär sig se varningstecknen när sporten får för stor betydelse, när sporten blir livet, när man inte tar hänsyn till någonting utom sina egna resultat.

Jag höll mig klarvaken och låg till och med med ögonen öppna och tittade på björkarna som vajar i den hårda vinden, så givetvis får han 👍

Sicilien (20)
Barnbarnet Edoardo på tennisbanan, här är han 5 år och i dag försörjer han sig, inte som tennisproffs, men som tennistränare.

Trevlig fortsättning på dagen!

 

15 reaktioner till “Visst överraskade han!

 1. Säkert mycket bättre att vara tränare än proffs! Strongt gjort av din dotterson!
  Här är det rena aprilvädret idag, ”rätt som det regnar så kommer det en skur”, som min mamma brukade säga!
  Ha en skön fortsatt söndag, kram, Monica

  1. Så sa min mamma också!!
   Något regn har jag inte sett till i dag, men det är gaska jämngrått och blåsigt som attan.
   Kram

 2. Nu har jag läst igenom alla dina inlägg sedan sommarpratet började och bestämt mig för att lyssna på Ulf Lundell när jag ska gå min promenad. Så bra att du skrivit recensioner. Jag började lyssna på en bok men hörde dåligt vad uppläsaren sa när det blåste det minsta. Så nu blir det Sommar i P1 i stället.
  Kram från Ingrid

 3. Så roligt att dagens program blev en positiv överraskning! Man ska aldrig säga aldrig 😉

  Kram och god kväll!

 4. Tittade mycket på tennis och annan sport när jag var liten, det var någonting speciellt med sport på den tiden känns det som, fast det kanske är jag som är konstig bara, jag vet inte.
  För mycket pengar med i bilden nu för tiden? Vad vet jag?

  Men det var kul en gång i tiden, innan jag tappade det….så kan det gå.

  Ha det underbart nu.

  1. Min äldste son provade alla möjliga sorters sport, från fotboll och ishockey till golf, men jag tror aldrig han spelat tennis.
   Nu gör barnbarnen det i stället!

 5. En så fin bild på ditt barnbarn! Här hade det verkligen inte fungerat med solstol förut i dag, knappt nu heller, för det blåser väldigt.

  1. Visst är det fint! Han är en duktig tennisspelare och tränare.
   Det blåser hemskt här också. Jag blir så trött på det….

 6. Han var verkligen bra och det var tänkvärda ord han delade med sej av.
  Här har det regnat i princip hela dagen och framåt kvällningen började det blåsa något så förskräckligt. Det blåser än så det blir skönt att somna till det!
  Kram Inger

Kommentarsfältet är stängt.