Jag har rent samvete

Jag fick det här mailet för en stund sedan, men jag tror att jag struntar i att föra över några pengar, för jag har fullständigt rent samvete. Jag har aldrig besökt en enda porrwebbplats. Vi får väl se vad som händer när de 48 timmarna förflutit.

Hallå!
Som du kanske kunde gissat, var ditt konto (telia.com) hackat, därför att Jag skickade dig ett mail därifrån.

Jag är medlem i en internationell hackergrupp.
Inom en period från 29 juli 2018 till 18 september 2018 smittades du av det virus vi skapat via en vuxenwebbplats som du har besökt.
Hittills har vi tillgång till dina meddelanden, sociala medier och budbärare.
Dessutom har vi sparat alla dessa data.

Vi är medvetna om dina små och stora hemligheter…ja, du har dem. Vi såg och spelade in dina aktiviteter på porrwebbplatser. Din smak är så konstig, du vet ..

Men det viktigaste är att vi ibland spelade in dig med din webbkamera, synkronisera inspelningarna med det du såg på!
Jag tror att du inte är intresserad visa den här videon till dina vänner, släktingar och din intima …

Överför $600 till min Bitcoin Plånbok: 144CDUeBhcwoEUmA2B1cL5p5PqZrhJWCCt
Jag garanterar att efter det kommer vi radera alla dina ”data”: D

En timer startar när du läser detta meddelande. Du har 48 timmar att betala ovan nämnda belopp.

Dina uppgifter kommer att raderas när pengarna överförs. Om de inte är det kommer alla dina meddelanden och videoklipp automatiskt att skickas till alla dina kontakter som finns på dina enheter vid infektionstillfället.

Du bör alltid tänka på din säkerhet. Vi hoppas att det här fallet kommer att lära dig att hålla hemligheter.
Ta hand om dig själv.

Skurkar och bedragare!

35 reaktioner till “Jag har rent samvete

 1. Suck, säger jag bara! Du får återkomma och rapportera men inte för att jag tror att det händer något.Kram och god kväll!

 2. Jag hoppas att inget händer, men jag har försökt att polisanmäla det, men det går inte att komma fram på telefonen. Jag gör ett nytt försök i morgon.Kram

 3. Hej,Jag och en till på mitt företag har fått exakt samma mail (ordagrant) idag. Jag tror inte du behöver vara orolig (har ju knappast hackat flera olika företag) . När vi tittade lite på mailheaders så ser man att det är skickat från en IP adress i Peru men längre kom vi inte.

 4. Bluff, dom påstå att dom har filmat via kameran på datorn och vet om surfing på porrsidor, jag har ingen webbkamera och är aldrig ute och porrsurfa. Bluff Bluff.

 5. Va arg man blir, grr! Jag har också fått mejl men inte detta, ett annat att jag ska föra över pengar m.m. Slängde och blockerade.Kram Inger

 6. Fick samma mail. Har inte besökt någon porrsida (Meeeen vad som kan klassas som \”porr\” är ju individuellt.).Då jag frilansar som modell kanske jag kan tjäna hacka på de videos de pratar om ;DMen nej, seriöst. Bra att se att fler har fått det och struntar i dem. Ta hand om dig!

 7. Jag ska göra det i morgon. För övrig känner jag mig helt lugn, för min webbkamera funkar inte och inte har jag varit inne på några porrsidor.Kram

 8. Nej det går inte att göra någonting åt, men det är ju faktiskt ett rent utpressningsförsök, så det ska anmälas.♥

 9. Hej Ingrid! Du är inte ensam om att ha blivit utsatt för detta Pishing-bedrägeri. Jag fick exakt samma meddelande igår kl.17:07. Blev först väldigt förskräckt då jag läste igenom innehållet, det verkade väldigt äkta. Men efter att ha googlat på saken insåg jag snabbt att alltihopa måste vara en bluff (?).

 10. Har fått samma på min jobbmail men har inte använt datorn till annat än att svara på mail, Måste man sitta i telefonkö till polisen eller kan man anmäla via e-post ?

 11. Förmodligen många som betalar som ser sitt liv passera revy, Har fått ett likadant mail men inte använt datorn över huvud taget. Vet inte om det är värt mödan att anmäla ens !

 12. De här typen av anmälning måste man göra via telefon. I dag kom jag fram med en gång, så nu utpressningförsöket anmält, för så rubricerade polisen jag pratade med det.

 13. Jag har lästa om varningen från polisen. Tänk om dessa gjorde något vettigt istället för de kommer ju på smarta saker för att få in pengar. Fy för den lede

 14. Jag har fått exakt samma mail. och om man tittar på avsändaren så kommer det från en själv! gör inget åt detta för det är en stor bluff….

Kommentarer är stängda.