Magert byte

Det blev ingen större fångst av checkpoints i dag. I och för sig hade jag bara två kvar i grundomgången, men jag hade ju trott att jag skulle lyckas hitta båda två, men det ville sig inte. Jag hittade bara den ena

128 hade jag ganska bra koll på hur jag skulle gå för att kunna hitta och trots att den var svartmärkt, alltså lite extra besvärlig, gick jag direkt på den. Med stärkt självförtroende började jag sedan leta efter 127:an, men där gick jag på en nit och när det började bli dags för lunch och batteriet i mobilen började ge upp, tog jag mig hem igen.

När jag kom hem tog jag av mig alla kläder och ställde mig i duschen. Visserligen hade jag sprayat på mig medel mot fästingar/myggor, så jag hoppas att det hjälpte, men man kan inte vara nog försiktig. Effekt har i alla fall medlet mot myggor, för det var mycket mygg i skogen, men jag fick vara i fred.

Klockan blev nästan halvtvå innan jag fick någon lunch och sedan jag ätit la jag mig i solstolen och slappade en stund och nu är det dags för eftermiddagskaffe.

I morgon ska jag en tur till Visby igen. De vill träffa mig på endokrinmottagningen för en behandling mot min osteoporos. Det är lite drygt ett år sedan jag fick det där Aclastadroppet som jag blev då dålig av, men när biverkningarna efter ett par månader klingat av, har jag varit i stort sett smärtfri. Den här gången ska jag få en spruta med Prolia som har sex månaders effekt. Läkaren tror att jag kanske tål det bättre.

Jag slipper köra eller åka buss, för Carina har ett ärende till Teliabutiken, så hon kommer och hämtar mig.

Trevlig fortsättning på söndagen!

15 reaktioner till “Magert byte

 1. Du fick dig i alla fall en bra promenad när du letade efter checkpoints! Bättre lycka nästa gång! Blåeld såg jag också längs vägkanterna när vi körde till och från Trelleborg i fredags. Tillsammans med malvor är det SÅ vackert!
  Då får vi ju verkligen hoppas att du tål sprutan bättre än droppet du fick förra gången! Lycka till med det också!
  Kram, Monica

  1. Tack Monica! Jag känner mig lite orolig inför morgondagen, för jag vill inte få två sommarmånader förstörda i år också. Det är bara att hoppas att det går bättre i år.
   Kram

 2. Ett smultron är förstås bättre än inget smultron, och jag är övertygad att du hittar den kvarvarande checkpointen nästa gång. Hoppas nu att Visby-färden går bra! Kram

 3. Den ölen tycker jag också om. Så jobbigt med alla fästingar och mygg.
  Vi har haft regn och svalt idag men det är ok för vi har så torrt.
  Kramar från oss

  1. Visst är den god och så lagom stor dessutom.
   Lite svala vindar har vi haft på eftermiddagen, men mest sol i alla fall. Kramar till er!

 4. Hej. Förra helgen var jag i Klintehamn på checkpoints jakt. Vi tänkte ta pinnarna söder ut vid kusten. Men 120 sökte vi länge efter, trots det är en blå pinne lyckades vi inte hitta den. Vi kände oss lite avslagna, vände om och tog en del andra checkpoints. 125 och 129 stod vi vid ett jätte dike. Hur kommer man lättast in i den skogen? Är det från byggnaden som ser ut som ett stort E, på kartan. Det blev 6 checkpoints, men vi hade nog trott på några fler. Jag hoppas det blir en Klinte tur till, så vi finner fler pinnar. Det blev trevliga timmar, mycket gående, grönt och många blommande buskar/träd. // Charlotte

  1. 129 hittar du om du går in från Garvaregatan. Där är en tydlig och bra stig som man kan följa och 125 hittade jag genom att gå in från väg 141. Lycka till!

 5. Hoppas du hittar 127:an nästa gång du försöker. Lycka till imorgon! Hoppas du mår bra av sprutan.
  Kram

 6. Även om det blev en klen utdelning så fick du i alla fall en skön promenad.
  Så bra att biverkningarna har avklingat nu. Även om man får ta det onda med det goda så får det inte bli för jobbigt.

  Kram och god måndag!

  1. Motion behöver man för att hålla sig i form. så hittaut hjälper till och en fin promenad blev det. Kram

Kommentarer är stängda.