En härlig pingstdag

Förmiddagen i solstolen var jätteskön och jag fick plocka fram parasollet, för det blev nästan för varmt och så vill jag inte ha så mycket sol i ansiktet. Armar och ben däremot kan gärna få bli lite brunare.

När det började bli dags för lunch klädde jag om mig och gick ut på en Klinterunda och nu är verkligen alla syrenhäckar och buskar helt fantastiska och gullregnen blommar otroligt rikligt de också.

När jag kom fram till Kustgrillen stannade jag till där och beställde en kebabtallrik. Igår hade de thaimat, men då var jag ju på utflykt och när vi kom tillbaka till Klintehamn var det för sent för det, men kebab är också gott och pommes frites äter jag inte så ofta, så det var lite nymodigt. Jag trodde inte att jag skulle få i mig allt på tallriken och var inriktad på att be om en doggybag, men det blev bara lite rödlök och några kalla ”pommes” kvar.

Nu ska jag gå ut och sätta mig på framsidan i solskenet med en kopp kaffe och ett korsord och fortsätta njuta av försommren.

15 reaktioner till “En härlig pingstdag

 1. Du är så flitig med dina promenader! Nu var det länge sedan jag gick en tur, det är alltid något i trädgården som ”måste” åtgärdas… Nu har vi så torrt här, att det bara är ogräset som växer, men det är mycket som är överblommat och ska klippas ner. Ikväll har vi faktiskt satt vattnaren på ett par ställen.
  Det låter mysigt med er Kustgrill och så skönt att slippa laga mat!
  Ha en fin nationaldag imorgon!
  Kram, Monica

  1. Jag vet ju hur det var att ha en stor trädgård, så jag förstår att du har fullt upp. Jag var inte heller i behov av några promenader på den tiden. Detsamma till dig! Kram

 2. En riktigt fin och varm dag. Tycker också att man skulle behållit Svenska flaggans dag. Minns hur vi firade den i skolan.

  Kram

 3. Det där såg riktigt gott ut måste jag säga och så fint det blommar hos dig.
  För min del tyckte jag också att det räckte med svenska flaggans dag och det lilla firandet som det var då. Dagen verkar sakna förankring hos många fortfarande även om man känner till bakgrunden.
  Här ösregnar det så frågan är hur stor anslutning det blir till firandet…

  Önskar dig en fin dag!

  Kram

  1. Jag tycker att det verkar som om det blir mer och mer firande av den här dagen. Åtminstone här på ön, fast i Klintehamn finns de inte ens en officiell flaggstång…..

 4. Härliga bilder. Visst är det något visst med försommar, guldregn och syrener. Det gäller att njuta så länge det varar. På tal om njuta. Vi satt i lördags en skön behaglig stund i Klinte Ängskyrkogård. Vilken fin oas. ❤
  Personligen tycker jag det är lite sorgligt när allt måste bytas ut. Inser att jag blivit gammal. Eller hör det ihop med ålder? Tror jag tänkt likadant i väldigt många vuxenår.
  Kram, Bosse

 5. Kebabtallrik tillhör ju favoriten här vid intagande av måltid på stan, slår ju aldrig fel, inte än iallafall. 😉

  Ha en underbar nationaldagskväll.Ingrid.

 6. Din nya header är så vacker med alla blommorna. Igår var det väldigt varmt men nu regnar det. Har aldrig firat nationaldagen och nu bryr jag mej inte.
  Kramar från oss

  1. Här har det väl inte firats något speciellt, men lite uppmärksammas den här dagen i alla fall. Kramar till er!

Kommentarer är stängda.