Många hejdå blir det

I dag gick det inte att ligga i någon solstol och lyssna på Sommar i P1, men mellan molnen dyker det fram en och annan blå glugg nu, så det kanske går att sitta ute och fika när det blir dags för det.  Jag la mig i soffan i stället och drog en pläd över benen och knappade in programmet på mobilen.

malinbystromNog är Sommar i P1 ett omväxlande program, där det nog går att hitta något för alla smakriktningar och i dag var det dags för opera. Värd var operasångerskan Malin Byström, som berättade om sin kärlek till musiken och om svårigheterna att kombinera en karriär som operasångerska med barn- och familjeliv.  Ett liv som består av ständiga Hej då! Det var verkligen intressant att höra henne berätta om sin värld.

Jag låg i soffan och såg vinden slita i björkarna och njöt av den vackra musiken. En del så vackra att tårarna kom. Jag har en viss kärlek till den musik hon spelade, även om jag aldrig utvecklat den kärleken mer än att det finns ett antal cd-skivor med operor och lite annan klassisk musik i min musikhylla. Så det är klart att Malin får 👍.

Ha en fin fortsättning på torsdagen!

8 reaktioner till “Många hejdå blir det

  1. Jag har inte lyssnat på denna kvinna men jag läste en recension som var väldigt positiv om både hennes prat och val av musik 😀
    Läste också om din Brittakanna. Fiffigt att det finns för den som behöver filtrera.
    Jag ska allt smyga in igen på det lilla NETTO/COOP som finns i närheten och handla lite i morgon bitti.
    Kram, Gerd

Kommentarer är stängda.