Flera årsdagsblommor

När man ser på alla vackra blommor jag fick till min årsdag, kan man verkligen tro att jag fyllde jämt. Vad ska det bli när den dagen kommer!

Förutom de här vackra buketterna fick jag en flaska ”luktagott” och en hel kartong med ”drickagott” i småflaskor, plus härliga vindruvor från Stenstugu och en laddning med ”skrapnöje”, som redan gett en utdelning på 30:-.

I kväll bjuder Eva dessutom på födelsedagsmiddag. 

I dag är det ganska mulet och det finns nog risk för en och annan regnskur. Jag har inte gjort så mycket nytta ännu mer än klarat av sudokut i GA. Jag låg lite längre än vanligt i dag, för jag hade vissa insomningsproblem när jag väl kom i säng. Det var mycket att fundera på efter den trevlig kvällen tillsammans med barn och barnbarn. Tack till er!

Tack också till alla som skickat hälsningar via SMS, Messinger och Facebook!

Kram, Ingrid 💕

 

14 reaktioner till “Flera årsdagsblommor

  1. Wow, vilka stiliga buketter och lukte-gott och dricka-gott är ju inte så dumt! Skrapnöje – ja, det var trevliga presenter!Och så middag ikväll, ja, vad månde det bliva om två år?Här är det en lite tveksam sol idag och i natt fick vi någon mm regn, bra för vårt nysådda gräs.Nu är mina ögon färdigbehandlade, hoppas nu att huvudvärken försvinner…Kram, Monica

  2. Ja det är roligt att fylla år tycker jag också fast det var roligare förr Så fina blommor du fått. Det är roligt med blommor nu när det börjar bli lite mindre i trädgården. Jättegrattis om jag glömt att gratta

  3. Stort grattis i efterskott! Härligt att du blir så uppvaktad. Vackra blommor.Gillar att du använder det gotländska årsdag istället för födelsedag. Ger mig goda minnen av många trevliga resor jag gjort som reseledare för gotlänningar, inkluderat dig!

  4. Vilka alldeles underbara buketter du fick på din dag! Grattis dessutom till lottvinsten 😀 Inga stora pengar men ändå roligare än en nitlott!Kram och ha en härlig lördag, förhoppningsvis utan strömavbrott!

  5. Det är verkligen fina bukettet och de doftar ljuvligt.Ännu har vi sluppit avbrott och i morgon lägger Geab ner arbetet för att inte störa valprocessen.Kram

  6. Nyss hemkommen får jag gratta lite så här i efterhand. Även om man försöker låtsas som om födelsedagarna inte betyder så mycket numera, är det ändå roligt att bli ihågkommen. Kram, kram från mig!

  7. Å, vilka vackra blommor du fick! Det är ju så vackra färger nu på höstkanten.Kram Inger

Kommentarer är stängda.