Vaffö gör di på detta viset?

Någon promenad blev det inte igår, för det snöade hela eftermiddagen. Eller snö och snö, det såg ut som snö, men det var mest regn, så det mesta töade bort igen.

Snö i mars är ingen ovanlighet och så här såg det ut igår. Jag tycker det är så synd på krokusarna, för nu ger de nog upp. Dem har man inte haft mycket glädje av.

Jag tog en tur med bilen i alla fall, för jag hade lite som skulle uträttas. När jag kom hem var det kaffedags och sedan satte jag mig och läste en stund innan jag knäppte på teven. På kvällen såg jag på Sveriges Mästerkock där Nazuks glädje, när hon gick till final, var så rörande att mina ögon tårades. Hon ser så snäll och gullig ut!

I dag är det torsdag och även den här morgonen har det varit mulet, men nu glimtar solen till då och då. Jag har bäddat rent och fick sätta mig här vid datorn och vila ryggen ett tag, men nu tror jag att jag ska ta mig en promenad ner på samhället, så att jag får röra på mig lite.

Dagligt skrivförslag
Vad är det som de flesta inte förstår?

Att inte folk kan begripa! Nog har jag tänkt det många gånger, men vem är jag att sätta mig till doms över andras agerande. Men ändå! Ibland kan man verkligen fråga sig som Rumpnissarna:

Vaffö gör di på detta viset?

Trevlig torsdag!

16 reaktioner till “Vaffö gör di på detta viset?

 1. Snö har vi inte här, men väl regn, det regnar och regnar…
  Visst var det rörande med Nazuks glädje, jag tippade från början att hon skulle gå långt. Jag har sett henne i ett annat matlagningsprogram, där det var familjer som tävlade och hon gick långt där, minns jag.
  Hoppas att du får en fin fortsättning på dagen!
  Kram, Monica

 2. Här får vi ”nöja oss” med regn men det regnar verkligen rejält.
  Vi såg också ”Sveriges mästerkock! i går och jag tyckte att rätt personer gick vidare till finalen.
  Ibland eller ganska så ofta ställer man sig den frågan ja…

  Kram och god torsdag nu!

 3. Visst är det så att man kan undra ibland hur folk tänker, underligt är det ju.

  Synd på krokusarna där men kan det inte finnas en liten chans att de klarar sig?

  Ha nu en fin afton Ingrid.

 4. Hos dottern i Uppsala var det -14 i förmiddags och mycket snö har de också, så jag är ändå nöjd med +2 och regn. Å andra sidan åker de till Bologna på lördag och där är det väl vår iaf!

  1. Kul att höra att din dotter åker till Bologna på lördag. Min dotter åker dit på tisdag. Vi får hoppas att de får uppleva lite vår där. 🥰

 5. Eftersom vi flera gånger i veckan tittar på såna där crimeberättelser på TV samt Efterlyst så är det massor av gånger man undrar hur folk kan bära sig åt så hemskt – och varför en del av dom inte verkar förstå att dom gjort saker som vi andra ALDRIG skulle kunna tänka oss!
  KRAM-Susie

  1. Man kan verkligen fundera på hur folk tänker. Jag brukar se Lyxfällan och där verkar det som om deltagarna inte tänker alls!
   Kram

 6. När jag läser din överskrift tänker jag på filmen Ronja Rövardotter och sitter och fundera på vad småfolken som sa så hette. Tänk at man bara glömmer namn mer och mer. Var tvungen att slå upp det, Rumpnissar är det. Sedan såg jag svaret i texten. Jag är inte bara glömsk, utan velig också😊.
  Det har snöat till och från här också, men töat bort direkt. Nu skiner solen.

Kommentarer är stängda.