Vann rätt låt?

Jag kom iväg ut på en promenad igår och även om den inte blev så lång kändes det bra. Jag höll mig på Barkan, för det blåste rätt mycket, så där pulsade jag omkring i snön i lite drygt en halvtimme. När jag kom hem var det hög tid för eftermiddagskaffe och sällan smakar det väl så gott som när man varit ute ett tag.

Jag skulle ju inte se på Melodifestivalen igår kväll, men omröstningen kunde jag inte stå emot, för den är ju alltid spännande. I år har Loreen varit segertippad och visst vann hon. Jag har ju inte lyssnat speciellt mycket på de andra låtarna, så jag har inte så mycket att jämföra med, men jag tycker att hennes ”Tattoo” är bra.

Innan omröstningen började, satt jag och såg en serie på SvtPlay, ”Detektiven från Beledweyne” heter den och jag såg de två avsnitt som fanns, men det kommer flera.

Efter omröstningen gick jag till sängs, men jag hade lite svårt att komma till ro, så jag var uppe och tassade ett tag igen vid halvtolvtiden. Jag vet inte om oron berodde på att jag druckit för lite, för jag fick ”spring i benen”, så när jag var uppe drack jag ett par glas vatten och sedan gick det bra att somna.

I dag är det söndag igen och vädret har hitintills varit en kopia av gårdagens, med ett par grader kallt, blåst och yrsnö. Nog tycker man att det kunde räcka med vinter nu! Jag är bjuden till Stenstugu på söndagslunch igen och igår hade jag en liten tanke på att jag kanske skulle kunna ta en promenad dit, men så blir det absolut inte, även om solen tittar in på mig just nu. Det blåser alldeles för mycket för att det ska vara trevligt!

Trevlig söndag!

10 reaktioner till “Vann rätt låt?

 1. Ja Loreen vann som väntat och det tyckte jag var helt rätt. Sedan är det alltid en smaksak vad man tycker om musik.
  Trevligt med söndagslunch igen men det låter som ett klokt beslut att ta bilen.

  Önskar en fin söndag!

  Kram

 2. Tittade inte men det var nog rätt låt.
  Sol blå himmel och kalla vindar så du gör rätt i som tar bilen.
  Kramar från oss

 3. Jag brukar inte titta så noga, har bara sett en av deltävlingarna, men jag tyckte det var flera skapliga bitar i år. Bl.a. gillade jag de norska tvillingarna och även samen, där jag tyckte jojkandet passade in i låten.
  Kram/Kicki

 4. Vi såg inte alls på Mello, men Loreen är ju bra, så det var nog bra att hon vann. Jag minns när hon vann hela Mello 2012! Då var vi i Turkiet, och jag hade gått och lagt mig, men hörde att omröstningen blev så spännande, att jag var tvungen att stiga upp igen!
  Kör försiktigt till Stenstugu idag i snön!
  Vi ska köra till Strandbacka; Josefin, vår äldsta dotterdotter, är nere och hälsar på sina föräldrar tillsammans med sin familj.
  Kram, Monica

  1. Jag tror inte att det har kommit någon snö som ligger kvar på vägarna, så det är nog lugnt, men tack för omtanken.
   Ha det så trevligt på Strandbacka!
   Kram

 5. Jag har ännu inte hört låten med Loreen. Inte de andra heller. När vi bodde i Sverige var det ju oundvikligt då det spelades på radion hela tiden. Men här får vi ju aktivt leta upp svensk musik och det har jag inte gjort än med mello-låtarna. Trevlig söndagskväll!

Kommentarer är stängda.