Igår var det årsmöte

Det var en riktigt mörk och dyster dag igår, så det var tur att jag hade något trevligt att göra. SPF Klinteorten hade sitt årsmöte i Klinte församlingshem och det var rätt många medlemmar som hörsammat kallelsen . Kommittén hade ordnat det så trevligt med smörgåstårta och sedan kaffe och goda kakor. Och jag hade turen med mig när det var dags för lottdragning. Vid den sista dragningen, då det bara fanns en vinst kvar, hade jag rätt nummer. Den vinsten är jag väldigt nöjd med.

De små ljuslyktorna är jättesöta och dem vet jag precis var jag ska placera.

Dessutom blev jag avtackad med en ask Aladdin, för jag avgick ur styrelsen. Efter tio år, först som kassör och sedan som sekreterare, tycker jag att det kan räcka. Jag tycker att jag gör konstiga tankevurpor ibland, igår hade jag t ex skrivit Medeltidsveckan när jag menade Almedalsveckan och det beror inte på slarv, dessutom så hör jag dåligt och är rädd att missuppfatta saker och ting. Nu ska jag bara försöka få till ett par sista protokoll från igår.

I dag är det fredag och trots att SMHI talat om mulet och regn, så skiner faktiskt solen in på mig just nu. I eftermiddag ska jag gå till frissan och fixa till mig lite. Något stämmer inte riktigt i nacken.

Men nu är det först dags för Elisamatildas fredagsfrågor:

Fem en fredag v7: Positivitet

1. Vad har du gjort för dig själv i veckan?
Tagit ett par ordentliga promenader.

2. Vad gör du för att må bra?
Försöker tänka på att jag ska äta bra.

3. Hur livar du upp en tråkig dag?
Köper mig en bukett blommor, eller något gott att äta eller dricka.

4. Vad skrattar du för tillfället åt?
Inget speciellt?

5. Hur kan idag bli en riktigt bra dag?
Om solen fortsätter lysa blir det garanterat en alldeles utmärkt dag.

Trevlig fredag!

29 reaktioner till “Igår var det årsmöte

 1. Med tanke på att du har varit aktiv tio år i styrelsen så har du verkligen gjort ditt och kunde avgå med gott samvete.
  Grattis till den fina vinsten!
  Visst påverkar solen mycket vårt mående men i dag gäller det ha bra regnkläder och att hålla i hatten här.

  Kram och god fredag!

  1. Jag ska ju ut i eftermiddag och det ser inte ut att bli promenadväder. Morgonens vackra solsken försvann i ett nafs, Jag tar nog bilen!

 2. Du har verkligen gjort ditt för styrelsen om du jobbat med det i 10 år! Dags för någon annan att t över! Men ni verkar ha trevligt på era möten; smörgåstårta och lotteri, där du dessutom fick en fin vinst, det låter inte så dumt! Lycka till hos frissan och ha en skön fredagskväll!
  Kram, Monica

  1. Tack, jag har just kommit hem från frissan. Hon hade misslyckats med nacken, så hon fick bakläxa, men nu ser det bra ut igen.
   Kram

 3. Det var säkert klokt att låta andra ta över sysslorna i styrelsen. Var sak har sin tid och du har hållit på länge. Du fortsätter ju ändå att vara aktiv i föreningen. Söta ljuslyktor, grattis till vinsten. Och trevlig helg

  1. Ja då, visst fortsätter jag att hjälpa till där jag kan även om jag lämnar själva styrelseuppdraget. Trevlig helg!

 4. Det där med att vi köper blommor till oss själva glömde jag, men det är ju utan tvivel en glädjekälla.
  Promenader piggar också upp många av oss.
  Och fin vinst du fick i lotteriet!

 5. Eftet 10 år har du gjort ditt och någon annan får ta över. Ljuslyktorna är väldigt fina. Hoppas det inte blir så blåsigt som dom lovat
  Kramar från oss

  1. Nu är klockan halvelva på kvällen och jag har just varit ute och kollat blåsten. Det verkar inte så farligt ännu i alla fall.
   Kramar till er!

    1. Här blev det inga problem alls. Inga strömavbrott, inga inställda färjor och inga nedblåsta träd. Så vi klarade oss undan Otto! Kram

 6. Du har verkligen gjort en stabil insats! Här blåser det nu ganska kraftigt och jag hörde just att det ska fortsätta mot Gotland, hoppas det mojnar lite!

  1. Vi får väl se hur det blir med blåsten. Man får väl tänka positivt och gläda sig åt att det blir fart på vindkraftverken!

 7. Små ljuslyktor kan man ju inte får för många av, speciellt med tanke på hur mörkt det ännu är denna årstiden, grattis till vinsten. 🙂

  Stort grattis till 10 år där också, bra jobbat.

  Ha en fin helt nu Ingrid.

 8. Grattis till vinsten!
  Ja, var sak har sin tid. Förstår att du efter några år ger över uppdraget till någon annan.
  Gott med smörgåstårta, mums.
  Trevlig helg!

Kommentarer är stängda.