Jeopardy är tillbaka

Kanal 5 ser jag inte så ofta på, men igår kväll, när jag satt och zappade för att hitta något trevligt, upptäckte jag att Jeopardy, världens största frågesport, fått comeback nu med Mikael Tornving som värd. Frågesport gillar jag och det var ett trevligt återseende!

Man borde väl ha tittat på Mello förstås, men musikprogram är ingen höjdare numera, så dem undviker jag. Det är tur att det finns något för alla smakriktningar, även om jag ibland kan tycka att sportentusiasterna är väldigt favoriserade. 😉

Det är en ganska grå söndag och det var rejält kallt i morse med -7º, men nu är det bara ett par minusgrader. Jag är bjuden till Stenstugu på söndagslunch och det ser jag fram mot. Hade jag varit lite tuffare skulle jag ju ha kunnat ta mig en promenad dit, men det blåser, så det känns inte lockande alls. Jag får nog ta och invänta lite vårväder innan jag ger mig iväg dit till fots.

Igår var jag i alla fall ute och larvade omkring på Barkan ett tag efter lunch, där får man lite lä och det är mjuka fina stigar.

Ha en skön söndag!

15 reaktioner till “Jeopardy är tillbaka

 1. Vi såg Jeopardy och visst är det ett småtrevligt program. Frågesporter brukar vara trevliga tycker jag.
  Så mysigt att vara bjuden på lunch men jag förstår att du tar bilen dit.

  Kram och god söndag!

 2. Tyvärr verkar man inte kunna se Jeopardy på play. Ska fundera på om jag ska kosta på mig att köpa access. Det blir mycket pengar när man ska köpa sig tillträde till en ny kanal så fort man vill se något. Det finns ju mängder av kanaler och kostar cirka 150 kronor styck. Visserligen inte mer än en biobiljett, men ändå…

  Ha en bra och trevlig söndag!
  Kram

 3. Jag hade läst att Jeopardy skulle komma tillbaka men det missade jag igår.. Det ska jag testa nästa gång det kommer. Nä, nu kommer en rad trista lördagar med Mello; håller helt med dig, det är ingen musik jag gillar. Och jag gillar inte sport heller…
  Men jag hittade ”I vår herres hage” på SvT, så nu ser jag om säsong 2 och ska fortsätta med den nya säsong 3 sedan.Sådana program gillar jag!
  Ha det så trevligt på lunchen på Stenstugu!
  Kram, Monica

  1. ”I vår herres hage” gillar jag också. Engelsmännen är så duktiga på såna här mysiga serier. Jag sörjer att ”S:t Aidens sjukhus” är slut och eftermiddagsserien ”Heartland” som tagit över är inte alls lika bra.
   Tack! Kram

 4. Mikael Tornving är en favorit, och Jeopardy såg jag mycket på förr, men det var väldigt många år sedan nu. Kan tänka mig han är bra som programledare där. Jag ser inte mello heller.. däremot viss sport.

  1. I sensk tv har det väl inte gått på många år, så det här är en riktig nystart. Efter över 50 år med en sportentusiast undviker jag numera alla sportprogram. ♥

 5. Det var ändå strålande att du har blåsippsblad! Det är ändå på väg, men jag förstår verkligen att du tog bilen. Både blåst och halka är förrädiskt, och så ska man ju hem också. Trevligt att vara lunchgäst, tänker jag.

  1. Vi har haft så torra och fina vägar, så någon halka har det inte varit, men i kväll har vi fått snö. Hoppas att det töar bort illa kvickt!
   Det är alltid trevligt att bli bjuden på lunch hos Eva!

 6. Eftersom jag tittat på TV mycket mer nu på sistone, så råkar jag också ut för trevliga överraskningar, när jag zappar runt.
  kram!

Kommentarer är stängda.