Gårdagens möte…..

….avlöpte lugnt och blev inte så långvarigt heller. Jag var hemma igen strax efter tre, men då hade jag lite att pyssla med förstås, men efter att ha gjort ett första utkast till protokoll och programblad flyttade jag in framför tv:n i stället.

I dag är det tisdag och den sista januari och det har varit ett väldigt vackert januariväder. Lite blåsigt förstås och bara ett par plusgrader, men när jag var och lämnade tillbaka nyckel till Lokalen kändes det faktiskt att solen värmde, så efter att ha suttit framför datorn ett par timmar gick jag ut på en promenad, för jag kände att de små grå behövde vila sig lite.

Jag gick en sväng på Barkan och sedan fortsatte jag för första gången i år till Rannarve skeppssättningar och bronsåldersröset. Det är så vackert där!

Jag hade ju inte lust att gå tillbaka samma väg som jag kommit, så jag chansade på att det inte var alltför blött i skogen, utan att det skulle gå att ta sig fram till Rannarvegårdarna på skogsstigen och sedan vidare hem via Vallekvior.

Det blev en ordentligt promenad på 5 km och 8000 steg innan jag var hemma igen.

Hemma på Odvalds växer snödropparna till sig mer och mer

Trevlig tisdag!

12 reaktioner till “Gårdagens möte…..

 1. Oj, så vårlikt och fint det ser ut på din promenad! Och så långt snödropparna kommit!
  Här är det bara gråväder och har regnat hela förmiddagen, så här blir det ingen promenad idag heller…
  Jag har roat mig med att göra det första uppslaget i fotoboken för 2023 istället!
  Ha det gott, kram, Monica

 2. Vilken härlig och bra promenad det blev för din del. Det är ganska så blött i markerna så det är inte en självklarhet att man kommer fram överallt. Här blev det också långpromenad men tyvärr regnade det hela tiden. Nåja, vi tål ju vatten och speciellt kallt var det faktiskt inte.

  Önskar en fortsatt fin tisdag!

  Kram

  1. Det var skönt att komma ut och röra på sig. Jag är så tacksam att det ännu går, för det är inte helt självklar. Det har jag insett!
   Kram

 3. Så vacker promenad! Och dessutom snödroppar! Jag kom ut på en molnig promenad men inga snödroppar, jag tittade i häcken där de brukar vara tidiga, men det dröjer nog. Visst är det viktigt att komma ut, det kände jag här i dag, men nu blir det nog oftare…

Kommentarer är stängda.