Glad måndag…..

….den här näst sista dagen i januari! Nog går tiden fort alltid och nu börjar man verkligen märka att det ljusnar mer och mer, speciellt på eftermiddagarna. På morgnarna märks det inte så mycket, för vid halvåtta-tiden, när jag börjar fundera på att gå upp, är det fortfarande ganska mörkt. I dag är det en solig och vacker måndagsförmiddag, men det är bäst att hålla sig inomhus i alla fall, för det blåser som attan. Det passar bra att det är inneaktiviteter på gång i dag..

SPF Klinteortens årsmöte närmar sig och i dag ska i ha ett nytt styrelsemöte i Lokalen här på Odvalds. Jag har just varit hos en av styrelsemedlemmarna och hämtat en nyckel och betalat hyran. Visst skulle vi kunna vara här hos mig, men i Lokalen är det så rymligt och det är så bra att få samlas kring ett stort bord med pärmar och papper, så att man slipper trängas. Åtta personer här hos mig blir väldigt trångt!

Carita, som är upphovet till ”Glad måndag” tycker ju att vi ska muntra upp oss med någon trevlig bild på måndagarna och jag har valt den här:

När nu tulpanbuketten är slut, får jag väl glädja mig åt julgruppen från Carina o Bosse som ännu är så fin.

Trevlig måndag!

16 reaktioner till “Glad måndag…..

 1. Smidigt med en lokal när det gäller möten. Kan bli en del papper, datorer och pärmar…
  Så fin julgruppen fortfarande är. Julstjärnor klarar jag tyvärr inte av att hålla liv i. Antingen blir det för mycket vatten eller för lite…

  Kram och glad måndag!

  1. Jag brukar skryta med att jag får kasta ut julstjärnorna med våld när jag tröttna på dem fram mot påsk…..
   Kram

 2. Samma väder här: Soligt men blåsigt! Så det blir en innedag här också.
  Vi ska gå på födelsekalas i grannhuset ikväll, vår svåger fyller år idag.
  Jag beundrar, att du tar en aktiv roll i er SPF-förening, fixar och donar!
  Även jag har kvar våra julstjärnor, dom är så fina fortfarande här också.
  Ha en fortsatt bra dag, kram, Monica

 3. Låter bättre med hyrd lokal när ni är så många.
  Vacker julgrupp.
  Aha. Du missar något på morgonen. Härligt när ljuset tar över makten, lite mer för varje dygn.
  Solen var lockande. Men vilken skillnad på att cykla i medvind jämfört med det motsatta. Insåg att min kondis inte är speciellt bra vid den här tiden på året.
  Måndagskram från norr

  1. Det är nog så att man går ner i kondition vintertid. Vi får satsa på att träna upp oss när det blir lite varmare och trevligare ute.
   Kram

 4. Ja, den julgruppen har hållit sig fin. Visst märks det att dagarna är längre. Idag har jag sett solen också. Men jag är ju i Stockholm och jag vet att man haft sol här när jag vimsat runt i det grå där nere i Småland.
  Kram

 5. Så fin julstjärna! Den här julen köpte jag ingen eftersom jag fick löss på mina två år i rad, det har aldrig hänt förut, men jag blev lite trött på att det blev så kletigt. När jag åkte bil tidigt på morgonen förra veckan var det härligt när ljuset märktes vid halv åtta, men eftersom jag annars går upp senare märker jag inte än. Men snart så!

Kommentarer är stängda.