Ordningen är återställd

Det regnar och blåser och man varnar för träd som fallit över vägar och flera färjeavgångar på morgonen har varit inställda. Det var tur att jag gick ut på en promenad igår, för det vackra vädret försvann i ett nafs.

Mera elände: I gotlandsradion varnar man för nya bedrägerier mot äldre och det rör sig om skojare som ringer upp och påstår sig vara från vården och att en bokning hos läkare måste bekräftas med bankID. Lämna aldrig ut några uppgifter till någon som ringer upp, vad de än påstår att orsaken är. Ett bra råd lämnar reportern också: Var oartig och lägg på luren!

Och det finns fler oärliga personer som försöker lura oss. Nu är det ett tag sedan jag fick något mejl med ”lockande” anbud, men häromdagen blev jag erbjuden 4,5 miljoner dollar om jag kunde ställa mitt konto till förfogande. Hela summan rörde sig alltså om 9 miljoner och jag skulle få behålla hälften. Nog var jag frestad…

Den här onsdagen lär bli en innedag och vad passar bättre en sån här ruggig dag än att plocka fram strykjärnet och stryka dukar så att de är klara när juldukarna ska bort på fredag.

Trevlig onsdag!

10 reaktioner till “Ordningen är återställd

 1. Ja, tänk en sådan skillnad det kan vara på vädret från dag till dag! Även här fick vi gråväder idag, så idag blir jag nog inne. Julen är undanplockad, sånär som på ljusslingan på staketet, men den ska också bort så fort det blir uppehållsväder.
  Du måste känna dig nöjd, som fick struket lite!
  Ha det gott, kram, Monica

 2. Bedrägeriförsöken blir fler och fler samt fräckare och fräckare. Tyvärr är det många som går på dem trots upprepade varningar och information. Ledsamt att det är så.
  Här är inte vädret roligt heller så det blir en dag med inomhusaktiviteter för vår del.

  Kram och god onsdag!

 3. Det är så tråkigt med dessa bedrägeriförsök. Det är längesen jag fick några och det är jag glad för.
  Skönt att få strukit nä det är inne väder.
  Kramar från oss

 4. Så väldigt trist med dessa bedrägerier! Hittills måste jag säga att jag är väldigt försiktig, men rätt som det är kan man ju råka illa ut. Jag fick två förfrågningar om telefonnummer på messenger för någon vecka sen, men jag insåg att båda dessa behövde bara titta i en bok just vi alla har, så hade de kunnat ringa, så det gick jag inte på.

Kommentarer är stängda.