Gott slut och Gott Nytt År!

Den sista dagen på år 2022 är här och en sammanfattning av mitt bloggår är snart färdig. Kanske ointressant för andra, men nog så givande för mig själv att läsa när det gått en tid och man undrar över när och var saker och ting inträffat. Bloggen och framför allt årskrönikorna ersätter mina 10-årskalendrar där jag kan hämta information från 1983 och fram till 2008. Då slutade jag att skriva i den sista och ägnade mig helt åt bloggen i stället. Äldre man blir, intressantare blir det att rota i vad som hänt förr i tiden.

Det är en mulen och grå nyårsafton med blåst och +7.5º. Jag har just tagit mig en dusch och nu ska håret fönas. I kväll firar jag kvällen på Stenstugu tillsammans med Eva och hennes familj, så man får försöka snygga till sig lite.

Ett varmt tack till alla som besökt min blogg under 2022 kända såväl som okända! Hoppas att ni fortsätter att följa Livet efter 80 ett tag till, även om min vardag börjar bli ganska enahanda.

32 reaktioner till “Gott slut och Gott Nytt År!

 1. Önskar dig ett gott slut och ett Gott Nytt År. Kvällens restaurangbesök är inställt så det blir nog hämtpizza till kvällsmat i stället.
  Kram

 2. Jag tycker om att få följa dig på din blogg och på ett sätt, få vara med dig vardag som helg.
  Önskar dig en trevlig kväll.
  Gott Nytt År.
  Kram!

 3. Självklart kommer jag att fortsätta att följa din blogg. Jag tycker det är trevligt att följa din vardag så det tänker jag inte sluta att göra.
  Så trevligt att fira på Stenstugu.

  Önskar ett gott slut och ett Gott Nytt År!

  Kram

 4. Jadå, jag kommer med förtjusning att följa din blogg i fortsättningen också! Ditt sätt att beskriva din vardag och dina festtillfällen är så naturlig och tilltalande – du kan verkligen skriva! Så tack för att jag får läsa ocgh vara med! Gråväder här ifag också och det blåser fortfarande ganska rejält.
  Vi ska fira nyår hos men syster i grannhuset och så skönt det är att slippa bilen!
  Önskar dig en trevlig nyårsafton och ett gott nytt år! Vi fortsätter att följa varandra 2023!
  Nyårskram, Monica

  1. Tack Monica!
   Det blåser som attan här också. Jag har varit på kyrkogårdarna och tänt ljus, men vi får väl se hur länge de brinner. På Åkes grav har jag batteridrivna så där lyser det i alla fall.
   Ha en härlig kväll! Kram

 5. Jag är osäker på om jag kommer att orka att göra nån tillbakablick av bloggen i år.
  Nu när jag är så här trött har jag tappat intresset för det mesta.
  Jag läser inte ens din blogg dagligen och då är det illa.
  Önskar dig Ett Gott Nytt År!
  Kram

  1. Ajabaja Kicki! Nej jag skojar med dig förstås. Så tråkigt att du är så trött och nere. Hoppas du snart piggnar till igen.
   Kram

 6. Det är så spännande att läsa din blogg. Många trevliga berättelser om dina traditioner.
  Önskar GOTT NYTT ÅR
  Anki o Minton

 7. Det är verkligen så fint att få följa din vardag och fest, tacksam att du skriver så målande. Fina bilder också, tack!
  Och jag önskar dig ett riktigt bra nytt år! Kram!

 8. Det är väl det vardag ska vara, lite enahanda emellanåt. Klart jag kommer att fortsätta läsa din blogg!
  Ha en riktigt Gott nytt år!
  Kram

Kommentarer är stängda.