I dag flaggar jag för Bosse

Jag missade ju att hissa flaggan för Eva i fredags, men i dag får jag bättre mig och hissa den för Bosse, för i dag är det hans tur att fylla år. I år är det dessutom andra advent den 4 december, så det finns flera firaranledningar.

Natten har varit relativt lugn och till och med fitbit går med på att jag sovit rätt bra. Jag har haft några hostattacker, men lyckats somna om ganska omgående. Eva ska fira sin årsdag i dag och Bosse ska fira sin, men jag tror inte att jag ska dela med mig av de här basseluskerna till någon av dem. Jag behåller dem för mig själv!

Jag kan sitta här vid datorn och pilla med mina gamla blogginlägg. Nu håller jag på med år 2006 och det året var vi på Azorerna i början av mars. Det var rätt roligt att friska upp minnet av den fantastiska resan.

Grattis Bosse!

Ha en fin andra advent!

21 reaktioner till “I dag flaggar jag för Bosse

 1. Så trist att du inte kan var med på kalasen, men det går ju att fira senare med. Perfekt väder idag att sitta inne och titta på gamla foton och minnas vad som hänt. Vilken söt bild på Bosse. Du får krya på dig. Kram

 2. Grattis till Bosse också och han var minsann också en riktig sötnos på bilden! Du gör nog rätt i att stanna hemma med din förkylning, trist om all skulle bli sjuka nu till jul! Här har jag minsann en sjukling i sin säng och karlar blir ju jättesjuka…
  Snöflingor har vi inte men kallt är det, bara +2 grader.
  Ha en fortsatt bra dag, kram, Monica

  1. Snöflingorna har försvunnit och nu småregnar det och är ett par grader varmt. En lite dyster dag. Hälsa maken! Kram

 3. Så trist att du missar firandet men när det gäller baciller ska man vara sparsam tänker jag. Grattis till Bosse och vilken ljuvlig barndomsbild på honom. Stort grattis till din vinst! Så här långt får man säga att din kalender levererar.

  Kram och god andra advent!

 4. Grattis till vinsten. Tråkigt att du inte kan vara med på kalasen.
  Här är det vitt och 0 gradigt.
  Kramar från oss

 5. Krya på dig! Grattis till vinsten. I år köpte jag två kalendrar, en till maken och en till mig. Ännu har vi inte fått någon vinst.
  Kram

 6. Bosse heter min grannhund, men har icke varit på besök idag… Önskar dig en fortsatt trevlig 2:a advent och krya på dig.

 7. Så fin bild! Och nu har du redan tjänat in kalendern, jag väntar fortfarande, men å andra sidan fick jag den här i år på just en 150-vinst. Även om det är lite trist, så är det klokt av dig att avstå kalas. Skönt ändå att sömnen blir bättre.

  1. Ja det känns allt bättre, så i morgon vågar jag mig nog ut igen. Hoppas att du snart har turen med dig du också.😍

 8. Vad bra att du blivit bättre och var ute idag. Det är många som är sjuka just nu.
  Azorerna. Vad mysigt det låter. Jag hade en dröm om att komma dit till femtioårsfirandet. En del drömmar slår inte in. Jag hade en vacker affisch inramad i mitt sovrum under ungkarlstiden. Det var ett motiv från en strand på Azorerna. Så jag har varit där i dagdrömmar.
  Kram

   1. Den har jag i ryggen. Minns när jag brukade sjunga Beatleslåten ”When I`m sixtyfour. Nu är det inte många veckor kvar tills det är en ”sannsång.” En låt som fortfarande håller i kvalitet.
    Snökramar från norr

Kommentarer är stängda.