Nu börjar vi komma överens…

…min nya mobil och jag! Nu kan jag till och med svara när det ringer, för de tre första samtalen jag fick igår och i förrgår gick det inte, utan jag fick ringa tillbaka. Det gjorde detsamma hur jag tryckte och svepte, luren var stum. Efter en hel del letande upptäckte jag att det var ett förval inlagt, som gjorde att jag skulle svara genom att trycka på ljud-upp-knappen och den funktionen behöll jag, för det är rätt smidigt upptäckte jag. Så när Eva ringde och frågade hur jag mådde hade jag inga problem att svara. Och så har jag fått bort allt pling och plongande från aviseringar från facebook bland annat.

Jag trodde att jag skulle få besvär med att sova i natt, men det gick riktigt bra efter att jag tagit några läkerol. Jag vaknade först vid sex-tiden och känner mig rätt pigg i dag och rethostan är mycket bättre. Och tack mina vänner för alla krya-på-dig-hälsningar!

De här räklarna sträcker sig mot okända höjder och så fort de börjar slå ut lite ska jag skära av stänglarna och sätta dem i en vas. Med lite lingonris eller något annat grönt som dekoration brukar det bli riktigt fint och blommorna håller sig länge.

Jag tar det lugnt i dag också och behöver bara ta en vända med dammsugaren. Jag har suttit vid soffbordet och ätit kärleksmums till eftermiddagskaffet och det har satt sina spår i form av kokosflingor både här och där.

Trevlig lördag!

18 reaktioner till “Nu börjar vi komma överens…

 1. Så skönt att du fick rätsida på hur man svarar. Själv sveper jag och ska jag vara ärlig vet jag inte om det finns andra alternativ. Tycker i och för sig att detta är smidigt så det får vara.
  Så skönt att nattsömnen blev god och att du känner dig bättre.
  Jag har också satt på stöden på våra amaryllisar men de verkar inte bli så höga tack och lov.

  Önskar en fin lördag!

  Kram

 2. Du är ju så duktig på allt med mobiler och datorer, så jag är inte alls förvånad att du klurade ut hur din nya mobil fungerar! Själv tycker jag att allt sådant, som rör teknik, är så tråkigt…
  Så skönt, att du känner dig bättre! Maken här är fortfarande ganska kass och ligger till sängs. Så jag är just nu sjukvårdsbiträde här hemma. När en karl är sjuk…vet du…
  Vår amaryllis blev inte så hög i år, men det kommer fler knoppar nerifrån, så vi får se.
  Ha en bra lördag, kram, Monica

  1. Tack! Jag tycker ju att det är roligt att försöka klura ut hur saker fungerar.
   Så tråkigt att maken är sängliggande. Hälsa honom och önska god bättring!
   De första stänglarna blev så låga och fina, men jag vattnade för mycket.
   Lördagskram!

 3. Hoppas att din förkylning är på tillbakagång snart. Kul med ny telefon, men svårt med nya inställningar. Jag har också plockat bort alla plingande aviseringar från FB och Google, man kan bli tokig för mindre. Ha en fin 2:a advent!

 4. Så skönt att du känner dig bättre idag. Det är snyggt med amaryllis i vas och som du skriver så håller de väldigt länge. Precis som du så tycker jag det tar lite tid innan man vänjer sig vid en ny apparat…mobil, dator eller tvättmaskin etc. man är vanemänniska ut i fingerspetsarna. Kram

 5. Nya grejer tar alltid ett tag att komma överens med … bra när det funkar som man vill 🙂
  Skönt att du verkar lite bättre igen!
  Önskar dig en fin lördag!
  Kram

 6. Jag tycker inte att det är roligt att klura ut hur telefoner, datorer och program fungerar! Vill ha lugn och klar förklaring. Det finns en kvinna här i Borgå som klarar av det. Tack och lov. Dina amaryllisar ser ut som att de söker kontakt med varandra!

 7. Det är så vackert med amaryllisar! När jag var borta ett par dagar passade min, med två knoppar, på att börja blomma. Sen har jag en lök till, så skönheten kommer där också. Och en ny telefon är en utmaning, jag blir fortfarande förvånad ibland och då har jag ändå haft min ett tag.

 8. Hahah, känner igen det där med kokosflingorna som jag hittar överallt när vi ätit kärleksmums. Skönt att du mår så mycket bättre idag. Amaryllis är så fantastiska, har sett många hänga dem upp och ner, men det har jag aldrig provat. Har du?

Kommentarer är stängda.