Riktigt regnig dag i dag…..

…säger min väderapp från klart.se och jo då – det är redan igång med några lätta förmiddagsskurar. Jag var ute och tömde regnmätaren i morse på gårdagens nederbörd som gav 10 mm. Få se vad vi får ihop i dag.

Igår eftermiddag gjorde jag ett försök att gå ut på en promenad, men jag hann bara halvvägs ner på samhället, när en regnskur fick mig att vända om och skynda hem igen. Det är lite trist att sitta inne en hel dag, även om man har läsning och teve att förströ tiden med, men det är ju inte så mycket att göra åt. Det är klart att jag inte smälter av lite regn och det går ju att utrusta sig med stövlar, regnjacka och paraply, men sugen på frisk luft och motion är jag inte.

Man slipper tänka på vattning i alla fall. Det är för och nackdelar med allting!

Nu hoppas jag att det här är sista regndagen, för i morgon ska vi (SPF Klinteorten) har grillparty på Snäckan och då krävs det nästan vackert väder om det ska vara trivsamt.

Trevlig tisdag!

8 reaktioner till “Riktigt regnig dag i dag…..

 1. Ja, regn varenda dag kan verkligen kännas jobbigt! Man känner sig instängd, om man inte får komma ut på länge. Det är då jag brukar lägga upp ett pussel…eller så bakar jag.
  Vi har ännu en solig dag och nu ska vi strax iväg och få våra femte covid-sprutor. Sedan kan det kanske bli en promenad, man får passa på när det är fint väder.
  Ha det så gott och jag håller tummarna för fint väder på Gotland imorgon!
  Kram, Monica

  1. Baka är ett bra sätt att fördriva tiden, men i dag har jag ägnat mig åt att avsluta Neshov-serien och gråtit en skvätt över det helt fantastiskt rörande slutet. Kram

 2. Vilken vacker rabatt du har. Hos mig skiner solen varje förmiddag och har gjort så nästan en vecka. Sen kommer regnet på eftermiddagen, men inte mig emot. Jag brukar ta ett tag i trädgården efter frukost så denna vädertypen passar mig perfekt. Kram

  1. Här verkar det som om klart.se inte hade någon riktigt koll på sin prognos, för det har varit rätt soligt här också större delen av förmiddagen. Kram

Kommentarer är stängda.