Jag tog mig…

…..en promenad på Barkan igår på förmiddagen, för jag känner att jag behöver få igång cirkulationen i benen och det gäller nog att kämpa på och eftersom domningar och surrande upphör efter en 10-15 minuters promenad, så måste det ju vara nyttigt. Ännu har jag inte märkt någon effekt av B12-tabletterna och det kanske jag inte kommer att göra heller. Huvudsaken är att det inte bli sämre.

När jag kom hem var det dags att börja fundera på lunchen och då tog jag en titt i frysen och valde en bit lasagne, som smakade alldeles utmärkt. Efter maten gick jag och hämtade gräsklipparen och jämnade till gräsplättarna.

Klippt var det här!

I dag har det regnat en skvätt på morgonen, men nu verkar det klarna upp igen så det blev inte så mycket av det. Jag har bäddat rent och startat en maskin tvätt och så har jag satt in en annons på helagotland.se för SPF:s räkning. Nästa vecka ska vi ha en träff på Snäckan i Klintehamn där vi ska grilla korv och spela minigolf, så då får gärna solen skina!

Jag skrev ju häromdagen att jag sett en film om Karen Blixen på C More, som hette Pakten och som handlade om hennes liv i Danmark, 17 år efter äventyret i Afrika. Igår kväll fick jag se att det finns en fransk dokumentär om hennes liv på SvtPlay, Karen Blixen och hennes Afrika heter den och den är också väldigt intressant.

Trevlig tisdag!

16 reaktioner till “Jag tog mig…

 1. Vi har ju Molton här idag så Rolle blev väldans glad när regnet upphörde så han kunde gå ut. För att gå med hund i koppel, en stav (som han har för han är så vinglig) OCH ett paraply – det går inte, så då hade han blivit blöt!
  KRAM – Susie

 2. Det är ju skönt att dina ben känns bättre efter lite motion, så visst är det nyttigt att röra på sig! Din gräsmatta ser väldigt prydlig ut!
  Efter ett besök hos frissan idag med välbehövlig klippning, så har jag varit ute och räfsat barr på tomten,i den hårda vinden hade det blåst ner massor! Det gav ju också motion!
  Ha det gott och tack för tipset om dokumentären om Karin Blixen! Den ska jag titta på!
  Kram, Monica

  1. Det ärligt när man får gå och klippa sig, så jag kan tänka mig att du njöt av besöket där.
   Nu kommer det en riktigt ordentlig skur här (15:15). Kram

 3. Vad rent och snyggt det blir när gräsmattorna är klippta! Här är det ingen ide att försöka hålla en gräsmatta vid liv, jag odlar mat istället och lägger grus 🙂 Men vet att jag älskade trädgårdarna i Sverige precis när det var nyklippt!

 4. Vilken bra och effektiv dag det blev! Det ser verkligen prydligt ut hos dig och nog gör en välklippt gräsmatta sitt till. Husse klippte vår i dag och genast så såg trädgården väldigt bra ut.
  Lasagne som är så gott!

  Önskar en fortsatt god tisdag!

  Kram

 5. Så bra du sköter om hemmanet! Viktigt att röra på sig. Jag har börjat att gå mera än jag cyklar. Mer motion med gång.
  Tack för info om synkonsulent. Jag har inte ringt än, krävs liten spark i baken ibland, haha.
  Ha det gott, kram!

 6. Vi åt också lasagne idag, men den färdigköpta frysta sorten.
  Jag skulle klippt klart gräset, men regn och blåst satte stopp för det.
  Kram

 7. Dina gräsmattor ser strålande ut, och kommer det nu regn så får du nog klippa mer. Här höll två olika personer på med att trimma gräsplättarna utanför och hade tydligen inte riktigt pratat med varandra för den andra trimmade delvis samma och det lät väldigt.

Kommentarer är stängda.