Valdagen 2022

I dag är det dags att gå till val igen och det har varit en strålande vacker morgon, men drypande vått av dagg. Det upptäckte jag när jag gick ut för att kolla om några krukor behövde vattnas. Nu börjar det mulna till lite, så jag kanske skulle ta och ge mig iväg till vallokalen medan det är någorlunda skapligt. I och för sig skulle jag kunna spara det tills i kväll när jag ska gå och se Där kräftorna sjunger, men det kan vara skönt att ha det avklarat då.

Jag kollade lite på hur det var vid valet 2018 och då stod jag med insamlingsbössa för Röda Korset en timme på förmiddagen, så jag tror jag ska ta och leta fram en slant och ta med mig. Få se om jag har några tjugor i något fack i korthållaren? Man kan i och för swisha….

Nej, nu vet jag! Dagens skrap gav 90:-. Det är länge sedan jag fick en så hög vinst 🤑 på Triss! Jag kan ta lotten med mig och lösa in den på Coop, så kan Röda Korset få den vinsten.

Igår blev det inte mycket gjort, men efter en lätt städning gick jag ut på en Klinterunda efter lunchen och fick en trevlig pratstund med en bekant. Det var mulet hela lördagen och skvätte med regn då och då, men det var uppehåll den stunden jag var ute i alla fall. Sen var det mest teve-tittande resten av eftermiddagen/kvällen.

I morgon måste jag gå på biblioteket och se om de har fortsättningen på Neshov-serien.

Trevlig söndag!

14 reaktioner till “Valdagen 2022

 1. Bra placering av de vinstpengarna! Hos mig skiner solen idag, men tyvärr har jag lite för mycket att göra inomhus. Ibland går det inte att välja. Kram

 2. Det var verkligen generöst av dig, att skänka hela din vinst till Röda korset! Men dom behöver det ju onekligen mer än du.
  Lycka till med valet idag! Vi har redan förtidsröstat, så vi har bara att vänta på valresultatet. Jag fasar…
  Kram!

 3. De vinstpengarna kommer att komma till användning, bra tänkt där tycker jag.
  Här behöver heller inte vattnas, inte många växter kvar ute på balkongen men de som finns fick en skvätt i natt tycks det.

  Blir spännande ikväll och de närmsta dagarna, hur ska detta gå?

  Ha en fin valdagskväll.

 4. Grattis till vinsten och ett klokt beslut att skänka pengarna till Röda korset! 🙂
  Gjorde min samhälleliga plikt strax efter att vallokalen öppnade i morse … blir säkert ett spännande val!
  Kram

 5. Ett viktigt val det här så det ska bli intressant att se hur det går.
  Den filmen vill jag väldigt gärna se. Hoppas att den är lika bra som boken.

  Kram och god söndag!

Kommentarer är stängda.