Barnaskaran….

…..var onekligen decimerad när det blev dags för min årsdag, för i år var det bara Krister och hans Thomas som befann sig här på ön, men de var desto mer välkomna när de, fram mot sen eftermiddag igår, kom och uppvaktade mig tillsammans med daghunden Otis, som gillar att åka bil.

Våren 2012 var SPF Klinteorten ute på en busstur till olika keramiker på ön och då var vi bland annat och besökte Ulla Ahlby i Viklau och tittade på hennes fina keramik. De vackra äpplena i olika färger och storlekar imponerade verkligen, så det är jätteroligt att ha få ett i present, men Ulla gör inte bara äpplen, det finns mycket annat också för den som är intresserad.

I natt kom Bosse o Carina hem från Åland, så i eftermiddag kommer de hit och fikar. Det blev mycket tårta över, så jag behöver hjälp med den.

Och så vann jag 30:- på en trisslott i dag. 👍

Trevlig torsdag!

24 reaktioner till “Barnaskaran….

 1. Ja, nu blir du firad i dagarna två, det är väl inte så dumt? Ett fint keramikäpple och så den goda tårtan (😋), kalaset började igår och fortsätter idag! Vi har det bra du och jag, med våra omtänksamma barn!
  Ha det så trevligt idag också!
  Kram, Monica

 2. Aldrig lätt att få alla samlade, så jag tycker det går bra att dela upp också.
  Så fint äpple och kul att du känner till keramikern.
  Hoppas du får ett trevligt kalasande med resten av familjen i eftermiddag!
  Torsdagskramar!

 3. Ofta svårt att få ihop alla på en gång så man får ju dela upp det ibland.
  Grattis till vinsten och lycka till med tårtan.

  Ha de fint.

 4. Undrar lite vilken ruta man fyller i av ”meddelanden” när man vill få ditt svar här på bloggen?

  1. Mina svar syns alltid på bloggen. De där rutorna man kan kryssa i innebär 1. att du kan välja att få ett mejl om och när jag svarat på din kommentar, 2. Att du kan välja att få ett mejl när jag skriver ett nytt inlägg.

 5. Undrar lite vilken ruta man fyller i av ”meddelanden” när man vill få ditt svar här på bloggen? Och måste jämt fylla i sitt e-mail? Jag får det inte att funka jämt…

  1. Ja, man måste fylla i in e-postadress, men det är bara jag som ser den. Det är ju tråkigt om det in fungerar ibland. Tack ändå för att du försöker! ♥

 6. Firande i dagarna tre hör ju till så det är bara att sprida på gracerna! Äpplet är verkligen fint så det förstår jag att du uppskattade. Grattis till vinsten på trisslotten dessutom!

  Kram och god torsdag!

 7. Man ska njuta av allt kalasande, det tycker jag. På ett sätt är det fint att det kommer lite utspritt för då har man mer prattid med varandra.
  Ha nu en fin torsdag!
  Kram!

 8. Grattis och jag tycker att du är så ungdomlig och fin. Ser ut som om ni har sommar fortfarande. <Här är det frost på nätterna och älgjakt på dagarna. Inget att glädja sig åt alltså. Dessutom fick jag dra ut en tand som var full med inflammation och var. Ska det aldrig ta slut.

 9. Grattis! Du såg ut att verkligen mysa och njuta på bilden med hunden! Här har vi haft sol och klar luft idag, men nätterna är kalla. Torkan bara fortsätter… Ha det gott!

 10. Både lasagne och pinochiotårta! Två av mina favoriter!
  Trevligt besök och trevlig present – grattis till vinsten också!
  Kram

Kommentarer är stängda.