Dagbok 8-14 augusti 2022

 8. Måndag 75bc3-moln 18º, började veckan med att bädda rent, starta tvättmaskinen och lämnade in en annons och ett referat för SPF. Inlägg: datajob Internationella kattdagen. Em: 52a31-vaxlmoln 20º. lyssnade på Robert Aschberg ett tag👍 , men sen gick jag iväg till Sicklingsparken för att fika tillsammans med kubbspelarna. Vattnade.

 9. Tisdag Kylig morgon 8.5º. Fm: 52a31-vaxlmoln 18º, strök en liten hög, satt ute och läste, ansade en spiréabuske. Em: 52a31-vaxlmoln 21º Gick ut på en Klinterunda medan jag lyssnade på gruvkvinnan Karin Stöckel  👍. Satt på framsidan och läste och pratade med grannar.

10. Onsdag 52a31-vaxlmoln22º Tog bussen till Visby på fm. Inlägg: datajob Några timmar i medeltiden. Kom hem vid 15-tiden. I kväll blir det Krönikan igen!

11. Torsdag f74e5-sol221º Började dagen med fönsterputsning, läste färdig Den hemliga dottern. Em: Var på återvinningen, åkte till Konsum och handlade, var och klippte mig. På kvällen var jag på Romateatern tillsammans med Eva o Claudio och såg Carlo Goldonis komedi Två herrars tjänare 👍.

12. Fredag f74e5-sol221º-26º Lätt fredagsstädning både ute och inne. Lyssnade på dagens sommarvärd Elin Röös, som talade om mat och klimat 👍. Tog en kort promenad innan kvällspasset framför tv:n.

13. Lördagf74e5-sol221º-26º, det var lite disigt i morse, men nu gassar solen. Inlägg: datajob Loppmarknadens dag… Tog en Klinterunda på fm,  lyssnade på sommar i P1 med Henrik Brandão Jönsson 👍 som var jättetrevlig och som spelade underbar brasiliansk musik 👍. Såg några avsnitt av The Responder på SvtPlay på kvällen.

14. Söndag f74e5-sol225º  Vattnade krukor både ute o inne. Var på kyrkogårdarna och vattnade och tittade in på Stenstugu en stund. Åkte till Kustgrillen och köpte thaimat till lunch. Em: f74e5-sol2 28º, lyssnade på Jörgen Persson, som inte var särskilt bra, dessutom spelade han skramlig musik 👎. Åska o 10mm regn under natten.

21 reaktioner till “Dagbok 8-14 augusti 2022

 1. Internationella kattdagen?
  Den har jag missat totalt, stort tack för den informationen. 🙂
  Ha en skön dag.

 2. Jodå, Molton sov bra här hos oss – eller rättare sagt hos Rolle. Han låg UNDER täcket hela natten…..
  Idag har jag tröttnat och vattnar inte bara pallkragarna och långrabatten, spridaren får stå på så den vattnar gräset också. Som tur är har vi inget bevattningsförbud, men viktigast kanske att vi har egen brunn…..
  KRAM/Susie

  1. Så härligt för Molton. Inte undra på att han trivs hos er! Visst är det tråkigt att vi inte kan få ett enda ordentlig regnväder… Kram

 3. Fint när man har grannar att prata med, det hade vi i vårt gamla radhus i skärgården en gång i tiden.
  Existerar knappt här i förorten där vi bor nu, men hej kan man ju alltid säga till varandra, alltid något. 🙂

  Ha det bäst Ingrid.

  1. Det är väldigt trevligt att ha grannar man kan prata lite med då och då, speciellt när man bor ensam. Ha det så gott!

 4. Thaimat är ju jättegott, lite av en favorit här även om vi inte så ofta gör slag i att besöka en sådan restaurang.

  Ha en fin söndagseftermiddag nu Ingrid.

 5. Det blev varmare och varmare under veckan, ser man när man läser din veckorapport! Hoppas att det inte fortsätter så, skulle gärna önska lite svalare väder! Och regn! Men det ser dåligt ut!
  Härligt med thaimat som du handlar på kustgrillen! Det är ju så gott!
  Önskar dig en fin ny vecka, kram, Monica

 6. Du håller verkligen igång.
  Gillar att du skriver om sommarpratarna, så roligt att se vad du tycker om dem. Eftersom jag lyssnar på dem genom podden så lyssnar jag eller inte enligt dina bedömningar. Stort tack!
  Måndagskramar!

Kommentarer är stängda.