Dagbok 1-7 augusti 2022

1. Måndag 52a31-vaxlmoln 20º,  datajob : Glad måndag!/Den 1 augusti 2022…, klippte gräs (tofsar) på baksidan och läste en stund, fläskpannkaka till lunch. Em: f74e5-sol2Lyssnade en stund på dagens sommarvärd: Carl Hedin 👍, men fick besök av en granne. Gick till Sicklingsparken och fikade med SPF:are. Det var manfall, så det blev ingen kubb i dag.

2. Tisdag 52a31-vaxlmoln18º, åkte till Fröjel kyrkogård och hälsade på Åke, var på Konsum och handlade. Em: 75bc3-moln Lyssnade på  dagens sommarvärd,  Katrine Marçal , men hon fängslade inte mitt intresse, så jag gick och gjorde annat under tiden, plockade ner tvätt och strök, tog en vända med dammsugaren. Kände av kristallerna!

3, Onsdag 75bc3-moln20º på fm, jag satt ute och läste när jag fick anledning att göra ett inlägg: datajob  I dag är det första gången…, Em: 52a31-vaxlmoln 23º  Lyssnade på Siwan och hon var jättebra👍  och spelade bra musik 👍. Bosse kom och lagade min torkställning. Krister o Thomas här på eftermiddagskaffe. Hos Bosse o Carina på kvällen och blev bjuden på abborrfilé 😋. Vilken onsdag det blev!

4. Torsdag f74e5-sol223º (kl 10.00) Vattnade, gick till Konsum och köpte ett par sandwichar till dagens SPF-utflykt till Valbyte. Inlägg: datajob Valbyte 4 augusti, Eftermiddagen var varm med snudd på 30º och det blev en tropisk natt. När jag gick till sängs vid tiotiden var det ännu 25º ute.

5. Fredag 75bc3-moln24º (kl 11.15) inget regn än så länge. Har vattnat och suttit ute och läst medan åskan mullrat på avstånd. Inlägg: datajob Har man sett! Em: Försökte lyssna på dagens sommarvärd, Farshid Jalalvand, men varken prat eller musik passade mig  👎. Skrev ett referat från gårdagens SPF-träff i stället. Såg bl a ett par avsnitt av Krönikan, 50e21-regn9 mm under eftermiddagen och kvällen.

6. Lördag f74e5-sol216º och blåsigt, satt ute och läste ett tag, Inlägg: datajob Fullkomligt onödigt. Em:  52a31-vaxlmoln 17º Låg i solstolen och lyssnade på dagens sommarvärd Anna-Karin Palm som var rätt trevlig 👍,  tele pratade med Kerstin, bokade biljetter till Romateatern

7. Söndag  52a31-vaxlmoln16º och blåsigt, gick en Klinterunda, inlägg: datajob Favorit i repris,  lyssnade på Amy Deasismont`s sommarprat som var rätt trevligt 👍, började läsa  Den hemliga dottern av Shilpi Somaya Gowda.

23 reaktioner till “Dagbok 1-7 augusti 2022

 1. Hej har också klippt tussarna i gräsmattan. Idag är det en sön dag med bra temperatur. Snart skall jag till frissan som haft semester och det syns.
  Kramar från oss

 2. En bra måndag här, mest sol och några regnskurar. Lyssnade i efterhand på Karl Hedin, gillar honom 🙂
  Kram

 3. Vilken bra dag det blev och det är gott att få hjälp med vissa saker.
  Blir inte helt förvånad över att Siw Malmqvist var bra.

  Önskar en fin torsdag nu!

  Kram

 4. Åh aborre, världens godaste fisk! Det skulle jag gärna vilja ha en kväll, men det är väldans svårt att hitta några i affärerna. Får väl kanske ge oss iväg till fiskarn i Sysne (som vi hyrde av innan vi flyttade hit) i morgon och se om dom har några. Idag när min väninna åkt hem efter tre fulmatade dagar så ska vi ha vår vän Cronis på middag – och han äter inte fisk!
  KRAM/Susie

  1. Man får inte abborre så ofta, så det smakar desto bättre när de händer.
   Du hittar säkert på något gott till Cronis!
   Kram, Ingrid

 5. Åska tycker jag om på något underligt vis, fast slår det ner och strömmen går så är det ju mindre trevligt.
  Sitter ofta ute på vår balkong, sååå härligt.

  Ha en fin fredag Ingrid. 🙂

 6. Håller fullständigt med dej om fredagens sommarvärd, stängde efter en kvart. Efterlyssnade på Emma Schols och Aliette Opheim och dem tyckte jag om. Siwan är ju outstanding! Hur kan man komma på att kissa i granntjejens säng?! Skratta så jag tjöt!
  Regn, åska och blåst inatt, 24 mm regn kom det.
  Kram Inger

  1. Jag tycker precis som du och Siwan var verkligen toppen. Vi fick nöja oss med 9 mm igår och i natt. Kram och trevlig helg!

 7. Siwan var verkligen underhållande när hon berättade om sin barndom. Bl.a. när hon var på kollo och kissade i en annan flickas säng för ett slippa gå i den mörka korridoren där pottan fanns.
  Kram

 8. ÄNTLIGEN fungerar Bloglovin igen och jag kunde se ditt inlägg! Det har legat nere flera veckor nu och jag har missat massor, tyvärr!
  Nu har jag läst ikapp och hoppas att det ska fortsätta att fungera…
  Kram, Monica

Kommentarer är stängda.