En Klinterunda

I morse när jag vaknade upptäckte jag att det kommit lite regn under natten, eller kanske snarare morgonen, men det var inte många droppar. I regnmätaren var det väl ca 1½mm bara, men det är ju bättre än ingenting i alla fall. Solen sken, men det var fullt av stora vita moln på himlen, som skymde den då och då.

Igår när det var mulet borde jag ju passat på att ta en promenad, men orken och lusten saknades, så jag la mig i soffan och slappade i stället, men i dag kändes det lockande, så när jag vattnat och suttit och läst en stund, bestämde jag mig för att gå ut på en Klinterunda innan lunchen. Solen sken och det var behagliga 20º. Jag hade lite surr i fötterna och benen i början, men det gick över som tur var (undrar vad det beror på?).

Alla vi som önskar oss en livsmedelsaffär till, eller en skoaffär, en beklädnadsaffär eller en elektronikaffär har nog svårt att känna någon större glädje över att vi nu får ännu en frisörsalong i lokalen där Klinte Kläder låg förut.

Jag kom hem lagom till en sen lunch och sedan var det dags för dagens sommarpratare, Stefan Ingves, Han var väldigt intressant att lyssna på där jag låg i skuggan i min solstol och jag njöt också av musiken som passade mig perfekt, så han får 👍 👍.

Ha en fin fortsättning på söndagen!

9 reaktioner till “En Klinterunda

 1. Det låter som du har haft en helt OK helg och t.o.m. gått en promenad! Det har jag inte gjort på länge, men i veckan ska jag försöka ta mig samman och göra det. Nu är K så stabil att jag vågar lämna honom en stund. Soligt här idag, men bara kring 20 grader – så skönt!
  Ha en fin söndagskväll, kram, Monica

  1. Så roligt att K mår bättre. Hoppas att det fortsätter så! Visst är det skönt att det blivit lite mer normala sommartemperaturer. Kram

 2. Så vackert med all grönska nu och blomningen.
  Snyggt fotat också, skuggan av saxen!
  Och fint att du orkade ut på en runda då det inte var för varmt.

 3. Jag har också undrat över hur det kan finnas så många frisörsalonger. Har faktiskt alla kunder? Jag har varit tvungen att byta klippare/färgare efter cirka 30 år, hittade rätt direkt! Hon är under 25, gjorde ett fantastiskt arbete. Här i stan finns en frisör i minst varje kvarter – så verkade det när jag började söka…

  1. Det måste vara väldigt lukrativt att vara frisör, för de verkar ha hur mycket jobb som helst. Trots att vi har tre, eller nu fyra, frissor i det här lilla samhället, måste man boka i god tid.

 4. Det är onekligen lite märkligt när det enda som verkar gå är frisörsalonger samt pizzerior. Här har nästan alla andra butiker försvunnit men dem i lillhålan försöker jag gynna så gott det går. Vill gärna ha dem kvar.

  Kram och god kväll!

  1. Frisörsalonger, pizzerior och secondhandbutiker har vi gott om, men inte en enda vettig annan butik utom då Konsum.
   Kram

Kommentarer är stängda.