Dagbok 18-24 juli 2022

18. Måndag 52a31-vaxlmoln18º vattnade och annonserade för SPF. Satte in en lasagne. Em 75bc3-moln 19º, Kerstin o Hassine här på lunch o eftermiddagskaffe. På kvällen såg jag tre avsnitt av den nya Netflixserien Alba.

19. Tisdag f74e5-sol222º  Inlägg: Tisdagen i Visby

20. Onsdag f74e5-sol218-25º Löste korsord på fm. Med Kerstin o Hassine på en tur längs Ekstakusten, hemma hos dem en stund och sedan på Klinte Restaurang o Pizzeria och åt lunch. Eftermiddagskaffe här. Såg två avsnitt av Krönikan på kvällen.

21. Torsdag f74e5-sol2 22-30º Åkte till Sicklings och pratade med Kerstin o Hassine på fm, på Konsum och handlade. Kerstin o Hassine här på lunch. Vi satt ute på framsidan och åt, för där var det svalast. På em var det svalast inomhus, så då blev det tv-tittande för min del.

22. Fredag 52a31-vaxlmolnmest mulet och 22-24º. En sväng till Konsum, satte på en stek till kvällens middag. Lyssnade på dagens sommarvärd, Aliette Opheim, 👍, musik 👍. Eva o Claudio, Kerstin o Hassine här på kvällen. Vi åt och såg sedan på fotboll och pratade, det var sista kvällen med Kerstin o Hassine, för nu åker de hem efter en vecka här på ön. 

23. Lördag 20º och 75bc3-moln hela dagen. Låg i soffan och lyssnade på dagens sommarvärd Marie Agerhäll en stund, men nej 👎. Eftermiddagen ägnade jag i stället åt ett Alba-maraton.

24. Söndag 19º och en skvätt regn på morgonsidan. Fm52a31-vaxlmoln och 21º, jag vattnade och satt och läste en stund, sedan gick jag ut på En Klinterunda

26 reaktioner till “Dagbok 18-24 juli 2022

 1. Så mysigt det ser ut! Lasagne är en favoriträtt och det blir det i kväll här men en vegetarisk variant som sonen ska laga.

  Kram och god kväll!

 2. Jag var på Gotland första ggn sommaren 1949. Nyförlovade cyklade jag och min dåvarande fästman Gotland runt och bodde på vandrarhem, där man inte fick bo i samma rum,
  om man inte var gift! Det fanns knappast några bilar på vägarna och Gotland är ju som gjort för cyklister. – Det var så få turister där, att vi kunde bada näck flera ggr. Det var en härlig semester även om förlovningen inte höll.
  Kul att ha hittat hit! Hälsningar fr Ruth i Virginia

  1. Tack för din kommentar Ruth och så spännande att du var på cykelsemester på Gotland. Det är ännu populärt att cykelsemestra här, men just nu lever cyklisterna farligt för just nu i Stockholmsveckan är biltrafiken tät.
   Synd att förlovningen inte höll, men jag hoppas att du hittade någon annan!

 3. I dag har vi betydligt svalare här och av någon anledning verkar det inte kunna vara lagom.

  Önskar en trevlig fredag!

  Kram

 4. Konsum är ju en klassiker, där var jag alltid som liten och köpte serietidningar, idag levererar de hem våra matvaror en gång i månaden.
  Lite nostalgi nästan att tänka på de gamla små konsumbutikerna.

  Ha det bäst nu Ingrid.

 5. Nu är det allt annat än varmt. Så kallt! Jag ligger/sitter och ser TV-serie och slöar. Det är ju lördag.
  Ha en fortsatt bra helg!
  Kram

 6. Du har, liksom jag, haft mycket på gång den senaste tiden. Träffat familj och vänner och ätit gott.
  Härliga bilder från Visby.
  Ha det bra!

Kommentarer är stängda.