Dagbok 4-10 juli 2022

4, Måndag f74e5-sol222º Kom hem från Stockholm/Örebro sent på kvällen och då gällde det att vattna krukväxterna och packa upp och kolla posten förstås. Det blev faktiskt lite nattsudd innan jag var färdig.

5. Tisdag 52a31-vaxlmoln17-20º Tvättade en maskin, datajob satt vid datorn ett bra tag på fm. En skön slummer i solstolen efter lunch, klippte gräset och vattnade rabatterna. Såg på Masdjävlar och vattnade ett par kannor till. 

6. Onsdag 52a31-vaxlmoln19º och blåsigt. Fm: långfrukost som vanligt på onsdagarna, strök en liten hög. Var i skogen för att kolla blåbären: hittade 2 st. Em: Låg i solstolen under ett parasoll och lyssnade på Sommar i P1, värd: Mischa Billing👍, musik 👍. 

7. Torsdag 52a31-vaxlmoln19º Klippte bukettspirean på fm och var på familjegraven med blommor. I dag är det 20 år sedan mamma lämnade oss. umbrella En regnskur vid 11-tiden. Åkte till Konsum och handlade. Em: Låg i soffan och lyssnade på Sommar i P1, värd: Sverker Sörlin 👍, musik 👍.  50e21-regnMulet och lätt regn på em. Totalt 5 mm under dagen.

8. Fredag 52a31-vaxlmoln20º Vattnade och pysslade i täppan, en trevlig pratstund med några grannar, fredagstädning. Em: f74e5-sol2Låg i solstolen och lyssnade på Sommar i P1, värd: Martin ”Etype” Eriksson 👍, musik 👍/👎.

9. Lördag d7ed4-moln17º korsordslösning i lugn och ro, vattnade ute o inne, tvättade utestolsdynorna. 52a31-vaxlmolnvid 11-tiden. Tog en Klinterunda och åt en grillad med bröd på Kustgrillen och köpte hallon på Konsum  😋. Försökte lyssna på dagens sommarvärd: Hedvig Lindahl, men nej.. 👎, musik 👎. Inlägg

10. Söndag  50e21-regn 5 mm under morgonen. Fm: 52a31-vaxlmoln17º, satt ute och läste i Råttfångaren av Pascal Engman. Em: Lyssnade på Farah Adabi  👍, musik 👍. Fortsatte läsa.

Trevlig söndag!

24 reaktioner till “Dagbok 4-10 juli 2022

 1. Har läst lite bakåt i din blogg och ser att du varit på resande fot. Det är evigheter sen jag besökte Stockholm. Tack för hälsningen. Kram

 2. Välkommen hem igen! Det finns alltid lite att pyssla med när man har varit på resande fot ett par dagar.
  Önskar dig en fin onsdag!

  Kram

 3. Du verkar ha haft riktigt trevligt i Stockholm – och det är ju bra att nån har det. Vi som infödda Stockholmare har helt tröttnat på storstan – man känner knappt igen sig längre – och nu åker vi inte dit med mindre än att man måste! Så välkommen hem till det trevliga och lugna Klintehamn….. 🙂
  KRAM/Susie

 4. Välkommen hem och vilken fin resa som du har haft! Det är faktiskt roligt att ut och röra på sig och träffa de sina.
  Nu har du fått en försmak av Mårbacka av mig, det blir en toppenresa för dig med alla fina stopp.

  Kram, Gerd

 5. Borta bra, men hemma bäst, men man måste vara borta lite då och då för att uppskatta att var hemma också.
  Tänker på dig varje dag när jag lyssnar på sommarpratarna, du inspirerar mig.
  Trevlig lördag!

  1. Jag har ju missat några och det blir inte av att höra på dem senare. De ska avnjutas i direktsändning. Kram och trevlig lördag själv!

 6. Här har det också lösts korsord men jag löser alltid via nätet.
  Önskar dig en fin lördag!

  Kram

  1. Jag gillar att sitta med min tidning, men visst händer det att jag löser på nätet också. Speciellt DN`s Sudoku. Det ultrasvåra kämpar jag med varje kväll innan jag stänger ner datorn. Ibland klarar jag det, ibland inte. Kram

 7. Borta bra men hemma bäst säger man ju, inte så illa dock att komma bort lite så man blir påminnd om hur skönt det är att vara hemma.
  Ha det bäst nu Ingrid. 🙂

Kommentarer är stängda.