Det är varmt!

Just nu vid halvett-tiden är det 29º i skuggan och det är nästan skönast att vara inne, men på förmiddagen satt jag ute i skuggan på framsidan och löste korsord och där var det riktigt behagligt och på terrassen gör parasollet att man kan sitta där också.

Men som sagt, det är nästan behagligast inomhus och något ska man ju göra inne i svalkan, så det får bli ett litet kort inlägg i dag också. Nu sitter jag här vid datorn ett tag och njuter av svalkande vindar från årets nyförvärv, en fläkt (den lilla svarta mojängen som står på skrivaren).

Jag har en i vardagsrummet också, för köpte man två fick man en av dem till halva priset, så det kunde jag ju inte stå emot. De är nästan helt ljudlösa och fylls på med vatten som räcker några timmar.

Nu är det snart dags att gå ut och lyssna på Lena PH. Det ska bli spännande att få höra hur hon lagt upp sitt program. Gårdagens värd, Per Lernström, var otroligt bra och hans berättelse om förhållandet till sin pappa rörde mig verkligen. Tala om att vara medberoende!

Trevlig söndag!

9 reaktioner till “Det är varmt!

 1. Ja nu är det varmt så vi är inne det mesta. Tidig morgon är det ok men när temperaturen är 30 grader och sol så går vi in.
  Ha en fin dag
  Kramar från oss

 2. Förstår att du njuter av din fläkt – vilken värmebölja vi har! Jag trivs inte alls när det är så här varmt, har inte ens orkat gå ner och bada…
  Men kvällarna är sköna!
  Har också lyssnat på Lena Ph:s sommarprat, inget vidare, tyckte jag.
  Ha det så bra, kram, Monica

 3. Den där mojängen ser ju smidig ut, och halva priset för en extra, blir väl knappt bättre än så.
  Varmt är det här med, fläktarna står på allihopa.

  Ha en fin kväll Ingrid.

  1. Nu behöver man verkligen lite extra kyla. Täcket är borttaget i sängen, för det räcker med ett påslakan.

 4. Alldeles för varmt. Men på kvällen är det ganska okej. Skönt att ha möjlighet att vara i stillhet.
  Kram

Kommentarer är stängda.