Dagbok 20-26 juni 2022

20. Måndag f74e5-sol217º Till verkstaden och fick en ny glödlampa i bilen. Åkte till Suderviljan och köpte några plantor, som jag åkte upp på graven med. Tittade in till Eva på hemvägen. Lunch och sedan kaffe med kubbgänget i Sicklingsparken. Klippte gräset när jag kom hem. solregn några droppar regn på kvällen.

21. Tisdag – Sommarsolståndet 75bc3-moln17º på fm. 52a31-vaxlmoln och lite varmare på em. datajobSatt vid datorn stor del av dagen och bokade hotell och båtresor (en syster fyller år) och skrev ett Inlägg om: Sicklingsparken. f74e5-sol2vacker kväll.

22. Onsdag 75bc3-moln 18º på fm, nu efter lunch börjar det klarna upp lite. datajob Bloggvandring och resebokningar. Var ute och röjde efter vallmon. Två ”lass” och ett spann fick jag ihop. f74e5-sol2-ig kväll. Långprat med några grannar.

23. Torsdag 52a31-vaxlmoln med mest sol och 18º. Städning, strykning och diverse annat pyssel på fm. f74e5-sol2– ig, slapp eftermiddag med en stund i solstolen och korsordslösning. 

24. Fredag – Midsommaraftonf74e5-sol225º, satt ute på terrassen på fm och njöt, telepratade med Bosse ett tag. datajob Bloggvandrade och skrev ett Inlägg: Glad missåmmasaftn

25. Lördag – Midsommardagen f74e5-sol225-28º, vattnade både ute och inne på fm. datajob Inlägg: Sommar i P1 & Midsommarafton. Em: Sommar i P1 i solstolen i skuggan. Värd: Per Lernström 👍 musiken 👍  Jag är riktigt tagen efter hans program.

26. Söndagf74e5-sol225-29º  datajob  Inlägg: Det är varmt!  Em: Låg i solstolen och lyssnade på Sommar i P1 med Lena Philipsson 👍musiken 👍.  Sen gick jag in och fikade och har hållit mig inne i svalkan resten av dagen. 

Trevlig söndagskväll!

21 reaktioner till “Dagbok 20-26 juni 2022

 1. Är det till huvudstaden du ska resa? Stockholm är vackert nu på sommaren, om än lite rörigt med alla byggen och vägarbeten.
  Kram

 2. Det låter trevligt med resebokningar och jag läser ju här ovan vart du ska. Trevliga val 😀

  Önskar en fortsatt fin onsdag!

  Kram

 3. Vad trevligt!
  Tack för grattis till dottern. Lustigt med dina barn hur de fyller jämt!
  Min dotter och svärson har rymt till ett SPA nånstans och gottar sig 😀
  Ha det så trevligt!
  Kram!

 4. Ojoj, du har fullt upp. Jag försöker att inte vara så uppbokad längre på allt möjligt, dags att vara lite spontan och ledig. Det är inte så dumt det heller. Kikade förstås in för att önska dig en riktigt fin midsommar med allt vad därtill hörer. Kram från Kerstin

 5. Jag är ganska dålig på att boka online, förra gången bokade jag tåg åt fel håll, skulle upp i landet men hade hamnat i lund eller vad det var om jag inte upptäckt det i tid.

  Bra jobbat där hos dig.

  Ha en underbar Midsommarafton.

 6. Får önska en trevlig fortsättning på helgen! I morse väntade vi oss att få höra om alla tokigheter som hänt igår. Det är ju den enda nackdelen med fint väder. Regnar det så håller sig dom flesta hemma, men vid sånt otroligt väder som igår så ska ju folk ut och köra bil när dom är fulla samt jävlas med varandra. Både med och utan vapen. Men än så länge har vi inte hört nåt, folk kanske blev för fulla, varma och trötta….. *fniss*
  KRAM/Susie

  1. Vi får väl hoppas att det inte hänt alltför många otrevligheter och att alla haft en trevlig midsommarafton. Kram

 7. Lagom varmt verkar ni ha! Här har vi nu värmebölja på gång, +25 grader kl. 12.15. Det ska hålla i sig över en vecka. Skönt tycker jag – tillsvidare! Blåser ibland och det lättar ju. Med vinterns snömassor i minne vill jag inte klaga 😎☀
  Kram!

 8. Vilken fin header.
  Då har du något att se fram emot. Solveig är väldigt förtjust i Örebro och har nämnt staden genom åren när vi flyttade för olika biblioteksjobb.
  Själv kan jag med andra ord se fram emot en stark öppning med Per och Lena PH, när det är min tid att lyssna. Då är det betydligt svalare utomhus.
  Kram, Bosse

  1. Jag har varit i Örebro många gånger. Åkes bror och svägerska bodde där under rätt många år och nu är det min syster vi ska hälsa på.
   Kram

Kommentarer är stängda.