Dagbok 16-22 maj 2022

IMAG5775

Häggen doftar ljuvligt nu!

16. Måndag f74e5-sol2 12º, ganska blåsigt. Satt vid datorn ett tag på fm. Lämnade in en annons för SPF. Klippte gräsmattorna och efter lunch gick jag till Suderviljan och köpte blommor till gravarna.

17. Tisdag Kylig morgon,f74e5-sol211,5º, blåst. Var på kyrkogårdarna på fm och planterade margeriter i lådorna. Städade terrassen när jag kom hem. Hos en sekreterare och fixade till ett protokoll på em.

18. Onsdag Kall natt med frost på morgonsidan, f74e5-sol212º, blåst. Tog bussen till Visby för ett  tandläkarbesök. 🦷  Ingenting akut, utan det var planerat, men det tog tid, 65 min i tandläkarstolen och det kostade därefter. 🤑

19. Torsdag Inlägg: Det ville sig inte

20. Fredag 75bc3-moln 11º på morgonen. Solen tittade fram ett par timmar på förmiddagen och då satt jag ute och läste Profetens sista död, men fick gå in och läsa färdigt boken, för det blev för kallt. Sen lunch och sedan teve-tittande.

21. Lördag 50e21-regn10º, lätt regn hela dagen totalt 14 mm. SPF-möte med sopplunch i Västergarns hembygdsgård med ca 30 deltagare.  Såg Muren på Svt1 och några avsnitt av The Lincoln Lawyer på Netflix på kvällen

22. Söndag 75bc3-moln 10º Satt vid datorn ett tag på förmiddagen och läste bloggar. Började skriva ett referat från gårdagens SPF-möte. Var ute och rullade in plastslangen, för det har klarnat upp lite nu. Få se om det kanske kan bli en söndagspromenad efter lunchen.

Trevlig söndag!

ingrid

10 reaktioner till “Dagbok 16-22 maj 2022

 1. Tandläkare är ju inte så kul, inte nog med att det kan vara otrevligt, det skapar stora hål i plånboken också.
  Har också ett par gravar jag ska besöka snart, vi får ju minnas de som gått före oss.

  Ha en fin söndag Ingrid.

 2. Om man bortser från tandläkarbesöket så blev det väl en bra vecka. Men visst, vissa saker är nödvändigt ont och man kommer inte undan dem. Billigt är det dock inte.

  ‘Önskar en fin söndag!

  Kram

  1. Jag fattar inte att tandvård inte anses höra till kroppen. Den borde subventioneras precis som vanlig sjukvård. Jag hade arbetskamrater, ensamstående tjejer med barn, som lät dra ut tänder för att de inte hade råd att laga dem. Hemskt!!
   Kram

 3. Det verkar ha varit en kall vecka hos er på Gotland. Det har blivit svalare här också, men aldrig under 10 grader ens på nätterna.
  Skönt att det inte är så varmt, så att blommorna håller sig längre, tycker jag.
  Tandläkarbesök är ju aldrig roliga, men man måste ju…
  Idag pustar vi ut efter firande igår med hela familjen!
  Kram, Monica

 4. Tandläkaren är inte kul och jag skall dit i morgon. Du har haft en bra vecka med lagom aktiviteter. Det är betydligt kyligare nu men vi hoppas värmen kommer snart.
  Kramar från oss

  1. Hoppas att det går bra för dig i morgon! Jag hoppas också på att det snart ska bli lite varmt och skönt. Kramar till er! ♥

Kommentarer är stängda.