Och där kom nr 6

Jag har varit lite flitig i dag och börjat påskstäda i vardagsrummet. Jag startade med fönsterdelen och bytte även gardinerna. Det känns alltid så fräscht när man får ta ut och vädra eller tvätta de om suttit uppe ett tag och få byta ut dem mot andra.

Det tog sin tid, så det blev en sen lunch och efter den tänkte jag fortsätta saneringen, men det tyckte inte ryggen var någon bra idé alls och då är det ju bara att lyda, så jag satte mig och såg de sista avsnitten av den turkiska drama/fantasy- serien Gift på Netflix i stället. Normalt gillar jag inte fantasy, men den här har jag inte kunnat sluta se. Jag är lite svag för de turkiska serierna faktiskt och jag sitter och memorerar rollnamnen: Umut, Atiey, Serdar, Zeinep, Ömer, Elif…. o s v.

Väderappen i mobilen varnade för snöbyar kl 16.00 och inte vet jag när det här började, men när jag tittade ut strax efter fyra såg det ut så här:

Starur nr 6

Nu har snöbyarna övergått i regn och det har vi ju ingenting emot. Regn behövs minsann. Jag tycker att tulpanlökarna jag satte i höstas har utvecklats rätt dåligt och det beror nog på torkan, även om väl kylan har en del i skulden.

Ha en skön onsdagskväll!

14 reaktioner till “Och där kom nr 6

 1. Sådärja, bara en starur kvar! Här nere har vi bara fått regn. Hel-grått hela dagen!
  Ha det gott, kram, Monica

 2. Nya gardiner gör att det känns fint. Här har det snöat hela dagen men det behöver regna i flera dagar för att växterna skall må bra.
  Kramar från oss

  1. Ja, det är så skönt när man får sätta upp rena gardiner, för hur det är samlas det en hel del damm i dem. Kram!

 3. Det kanske börjar bli dags att byta julgardinerna?! Vi har f ö ungefär likadant väder här, kraftigt regn just nu och det är bättre än snö, absolut.

 4. Då kan vi räkna med vår snart då? Jag litar helt på dig. Det var gardinbytardag hos mig med igår. Man får försöka pigga upp sig med lite ”nytt” ibland. Kram

  1. Det är alltid roligt att förnya lite. I dag är all snö försvunnen och jag hoppas att vi slipper sjuan. Kram

 5. Fy 17 vad snö det kom här igår! Och det la sig på backen trots att det var +7 grader! Men sen blev det tydligen regn inatt (och idag) för nu är det snöfritt igen. Skönt!
  KRAM/Susie

Kommentarer är stängda.