Selfie nr 11

Det var mörkt i morse när jag vaknade och jag låg ett bra tag och funderade på hur mycket klockan kunde vara, innan jag vände mig om och kollade – 8:08. Det var konstigt! Efter ett par veckor, då jag varje morgon vaknat till ett intensivt solsken, har vi en mulen dag här på ön.

I dag presenterar jag min version av ännu en av Klimathäxans roliga utmaning En Selfie i ord. Det är nr 11 och den är lite annorlunda. Man ska beskriva sig själv bit för bit, uppifrån och ned! Men fortfarande ska första bokstaven i svar två vara sista bokstaven från svar ett. Som tur är får man tillåta sig vissa friheter. Det här är jag:

1. Mitt hår är: Rakt och vitt (så gick det med de mörka lockarna)

2. Min panna är: Tämligen låg (lugg är ingenting för mig)

3. Mina ögonbryn är: Grå och ganska tunna (jag får bättra på färgen lite, så att de syns)

4. Mina ögon är: Astigmatiska (jag ser bl a dåligt i mörker)

5. Min näsa är: Arv från far (en typisk Svanborgsk modell)

6: Min mun är: Rödmålad (läppstiftet är det enda smink jag använder dagligen)

7. Mina armar är: Dallriga (musklerna har försvunnit)

8. Mina bröst är: Alldeles lagom (dem är jag ganska nöjd med fortfarande)

9. Min midja är: Medeltjock (om sanningen ska fram – nästan obefintlig)

10: Min rumpa är: Kraftig (Ingrid kan inte ha långbyxor, sa mamma alltid)

11. Mina ben är: Gracila (de har faktiskt varit ganska snygga)

12. Mina fötter är: Aningen platta (förr storlek 36, numera 37, så något har hänt med dem)

Dagens ordspråk:
En vän är den som kommer in, när hela världen har gått ut.

Trevlig onsdag!

24 reaktioner till “Selfie nr 11

 1. Det där med att fötterna har växt, det är faktiskt ett mysterium – ibland påstås det att det har med graviditet att göra, att man ”pressar ut” fötterna med den ökade kroppsvikten. Jag har också fått större fötter, en storlek minst. Kul att kolla in din selfie, känner igen mig i en rad av dina svar!

  1. Min teori är att man med ålder får sjunkande fotvalv, de plattas helt enkelt ut lite. Eller också är det skofabrikanterna som ändrat på storlekarna??

 2. Med stigande ålder får man plattare fotvalv vilket gör att många ökar en skostorlek. Helt normalt och det har hänt mig med. Lite daller här och där får man bjuda på men det viktigaste är att kroppen fungerar hyfsat i alla fall. Klart att du kan ha långbyxor 😀

  Kram och god onsdag!

 3. En gladbusig flicka som blev en tonårig snygging och nu har återgått till det gladbusiga! Besvärligt när seffien lätt blir adjektiv på adjektiv, allt slutar på a, n eller t. Ibland g. Jag har gått iland med den endast en gång! Publicerar inte. Solen försöker äta upp snödrivorna här, men nattens minusgrader motarbetar. Ha det gott!

 4. Vilken bra beskrivning av dig själv i denna selfie! Så som jag har uppfattat att du är, och lätt och ledigt hittade du orden! Du är lika söt fortfarande och jag uppfattar dig som liten och nätt! Mina fötter har också blivit större…
  Kram, Monica

 5. Vilken härlig selfie du bjuder på … och så fina bilder på dig i olika åldrar!
  Ha en fin onsdag!
  Kram

 6. Lika vacker nu som då
  Så vuxen du ser ut vid 15 års ålder
  Underbar läsning som vanligt

 7. Här klampar jag in objuden på partyt. Gillar såklart ditt ordspråk. Vilken söt liten flicka du var. Vad menar du med nästan okysst? 😉 Jag ser också dåligt i mörker. Det har jag nog alltid gjort.
  Kram från Bosse som också är nöjd med brösten. Kanske skaffar jag BH till sommarsäsongen.
  Ps. Jag fick ingen sol. Har sett att den jobbat och jobbat men tränger inte igenom dimman.

  1. Solens besök blev kortvarigt och nu tätnar dimman. Jag var ute en vända efter lunch och det var otäckt gråkallt. 😨

 8. Visst är det märkligt att fötterna växer när man blir äldre, öronen växer också liksom näsan! Inte konstigt man blir en häxa till sist! Så fina foton på dig. Trist bara med speglingarna i dina glasögon på sista foton, då ser man inte dina fina astigmatiska ögon
  Ha en fortsatt fin marsvecka, här har vi haft sol varenda dag men nätterna är desto kallare.

 9. Du fick ju ihop en bra selfie =) Jag kan konstatera att vi är många med diffus midja och att många även har en sittvänlig rumpa…… ja, ja det är insidan som räknas. Fina foton på dig själv. Önskar dig en fin dag!

Kommentarer är stängda.