Flera vårtecken och så lite reklam

Det är en solig och fin lördag och jag har städat av lite lätt på förmiddagen och när jag kände mig färdig med det tog jag mig en promenad till Konsum, där det var en hel del kunder i dag, men det var inte så mycket jag skulle ha, så jag var snabbt därifrån. När jag kom hem ställde jag bara in kassen innanför dörren och fortsatte promenaden i Vallekvior. Jag ville gå och kolla om det kommit flera blåsippor sedan sist.

På hemvägen svängde jag av på en stig som jag vet leder till ett ställe där det brukar stå bikupor, men så långt som till dem kom jag inte. Det är fortfarande väldigt surt i markerna.

Tilläggas kan att jag har putsat av skinnstövlarna ordentligt, stoppade tidningspapper i dem och ställt undan dem i klädkammaren för i vår. Det kan väl också räknas som ett vårtecken?

Nu hoppas jag att jag inte behöver plocka fram dem igen förrän till nästa vinter

Härom dagen fick jag ett meddelande från Postkodlotteriet att jag vunnit på min lott och glad i hågen loggade jag in på vinstsidan för att välja något. Till min glädje fick jag se att det fanns produkter från Rituals och eftersom mitt duschskum är slut valde jag två sådana.

När jag var i Visby igår var jag dessutom inne i deras butik i Gallerian och köpte en burk med Rituals by Karma, en kroppskräm som är helt fantastiskt bra. Jag blir alltid så uttorkad på armar och ben på somrarna, men sedan jag började använda den här krämen efter att jag duschat är det problemet helt ur världen. Jag lät också övertala mig att gå med i deras kundklubb, så då fick jag en liten flaska duschskum i present. Så nu är jag försedd för ett bra tag framöver. Sponsrat inlägg? Absolut inte! 😉

Dagens ordspråk:
Den som går vilse kan av misstag finna nya vägar.

Trevlig lördag!

15 reaktioner till “Flera vårtecken och så lite reklam

 1. Grattis till vinsten och bra inköp. Rätt hudprodukter är viktigt och även jag känner igen det där med torr hud så tack för tipset.
  Önskar en fin lördag!

  Kram

  1. Visst är det viktigt med bra hudprodukter och den här funkar i alla fall för mig.
   Ha det så gott själv! Kram

 2. Grattis till vinsten. Det är viktigt med bra produkter. Är lyckligt lottad som inte behöver något för huden bara fötterna och dom är viktiga när man har diabetes. Blåsipporna är ljuvliga men mina har inte kommit längre. Vi har väldigt kalla nätter och dom står i skuggan. Måste flytta dom så dr får sol.
  Kramar från oss

  1. Här är det också kalla nätter, så det går långsamt, men värmen kommer väl snart får vi hoppas. Kramar till er!

 3. Vilka underbara vårblommor du visar idag, både odlade och vilda!
  Tänk att det var så blött där du promenerade. Här blir det nästan aldrig blött, vi har ju bara sand här.
  Jag visste inte att man vann ”saker” också på postkodlotteriet, jag trodde att man bara vann pengar. Grattis till vinsten, den var ju något du verkligen ville ha!
  Den där kroppskrämen låter jättebra, jag blir också torr om armar och ben.
  Önskar dig en trevlig lördagskväll, kram, Monica

  1. Här är det otroligt blött i markerna nu, men det beror väl på att vi ännu har så kalla nätter.
   Jag har vunnit saker från Postkodlotteriet tidigare också. En gång valde jag handdukar, som jag sedan gav en av sönerna i julklapp och så har jag vunnit spelet Postkodmiljonären 2 ggr.
   Trevlig kväll Monica!

 4. Jag tror jag också är med i deras kundklubb. Jag köper ju mest Body Shop, men köpte ett gäng handcremsförpackningar för ett tag sedan när L var där och köpte av deras produkter.
  Så många fina blommor ni redan har hos dig. Men det kommer väl här också med tiden.
  Ha en fin lördagskväll!
  Kram

  1. Jag fick lite olika produkter från dem i Morsdagpresent av Krister för några år sedan och sedan har jag fortsatt att köpa från dem.
   Visst är det härligt med vårblommor!
   Kram

 5. Så roligt att vinna nånting man dessutom vill ha! Så många blåsippor, vackert!

  1. Man blir så glad när blåsipporna börjar blomma. Vi har ju ännu kallt om nätterna (just nu vid 22-tiden -2º) så det går långsamt i år.

 6. Härliga vårtecken! Jag har inte sett några blåsippor än, men har ett ställe där jag såg blåsippsblad tidigare – måste nog återvända dit och titta 🙂
  Grattis till vinsten – och tack för tipset! Har läst att många uppskattar Rituals, men har aldrig provat det själv …
  Ha en fin söndag!
  Kram

  1. Det är ännu kallt om nätterna här. I natt hade vi -6,6º som kallast och det gör väl att det går långsamt även om dagarna är skapliga.
   Jag gillar verkligen de produkter från Rituals som jag provat. Ha en fin söndag själv Anki! Kram

  1. Jag har haft en postkodlott i ”all tid” och när Åke levde hade han en också, men den fick gå i graven med honom.
   Man väntar och väntar på den STORA vinsten…
   Kram och trevlig söndag!

 7. Grattis till vinsten! Jag har också använt deras duschskum och det är mycket bra. Det finns en hel djungel med olika märken, så det är inte lätt att välja. Kram

Kommentarer är stängda.