Lite snö att glädja (?) sig åt, Text-tv

Nu vid två-tiden kan man se lite blå himmel mellan molnen, men i morse och fram till lunch ungefär har det snöat lite lätt från och till. Jag har till och med varit ute och borstat bort snön från vår uppfart.

Jag skulle ju åka och handla i dag, men jag var lite tveksam till att ge mig ut i snöyran, men gav mig av i alla fall fram på förmiddagen och det var inga som helst problem. Jag fick tag i allt jag skulle ha, tror jag i alla fall, och i år lyckades jag till och med komma över röda ljus, vilket jag misslyckades med förra julen.

TEXT-TV

Här i området har vi kollektiv teve från Telia och då och då gör de programuppdateringar och efter den senaste uppdateringen har det bara gått att få text på en del program och inte alls på resten. Jag har varit i kontakt med Telia och fick ett sms från dem som säger att det nu har lanserats en ny version utav text-tv. Tänk så bra det vore om man fått den informationen utan att behöva kontakta dem!

Jag tänkte att det kanske finns någon mer än jag som undrat varför det helt plötsligt bara går att få text till SVT1, SVT2, TV3, Kunskapskanalen och Barnkanalen sedan den där uppdateringen. Efter att jag har gjort den där inställningen blir det automatiskt text på alla program. Mycket behändigt!!

Dagens ordspråk:
I vax kan man trycka vad man vill.

Glad måndag!

17 reaktioner till “Lite snö att glädja (?) sig åt, Text-tv

 1. Precis lagom med snö, tycker jag! Lite vitt just till jul vill man ju ha, men vi ska ju köra på julafton, så jag hoppas att vi inte får problem med halka!
  Vi har TV via Boxer, så vi ska inte få några problem!
  Ha en skön kväll, kram, Monica

 2. Barmark här, men kallt. Har fått skjuts till övningen.
  Text-TV är en sak för sig. Funkar inte alltid som det ska. Men man har ju internet. Dock vill jag ändå följa Text-TV på något gammaldags bekvämt sätt.
  Nu godnatt och kram!

 3. Konstigt att du skulle behöva kontakta Telia för att få den informationen. Det borde väl komma till alla abonnenter automatiskt efter en uppdatering. Kram

 4. Här är absolut snöfritt. Men det är rätt gott om smyckade julgranar.
  Det där med information är visst inte alltid så lätt. Mycket slarv där.
  Ha en bra start på veckan!
  Kram

 5. Jag är en som läser text tv både morgon och kväll. Jag vet att SVT trodde att det skulle minska, men det har ökat faktiskt. Text tv är snabb och lättläst i sina nyheter.

Kommentarer är stängda.