Jag fick ett brev…..

….från postkodkodlotteriet härom dagen och tänkte kasta det direkt i papperskorgen, eftersom jag trodde att de bara ville lura på mig flera lotter, men jag öppnade det i alla fall och det började med Grattis du har vunnit.

-Oj, jag har vunnit! Hur mycket? Inte var det några stora summor det rörde sig om, nej det var ett Postkodspel.

Visst är det kul att vinna, men jag fick ett redan i december 2011 och i dag när jag gick runt med dammtrasan började jag fundera över vart det egentligen tog vägen. Hade jag gett det till Kupan kanske? Men så kollade jag i lådan under spelbordet och där låg det. Så i stället för att dammsuga har jag suttit här och spelat och efter 10 år fungerar spelet fortfarande. Det är kul med ett spel som man kan spela på bara en person, men skulle man vara två, så går det att välja det.

Tre veckor skulle det ta innan det nya spelet kommer, så man får hoppas att det dyker upp innan jul i alla fall. Det går kanske att lura på någon det som julklapp. Eller som en vinst i ett SPF-lotteri kanske?

Det var rätt soligt i morse, men nu har det mulnat till och det ska bli blåst och regn senare i dag, så när jag nu inte masade mig ut på förmiddagen lär det bli en innedag. Nu är det i alla fall dags att sätta fart på snabeldraken!

Dagens ordspråk:
Skjuter man ofta, så träffar man väl målet.

Trevlig fredag!

17 reaktioner till “Jag fick ett brev…..

 1. Det är ju alltid roligt att vinna, så grattis till det! Och du gjorde helt rätt i att sätta dig och spela en stund, som pensionär kan man ju göra som man vill!
  Idag har jag varit ute och räfsat igen, det får gälla som dagens motion!
  Hoppas att du fick en skön promenad!
  Ha en trevlig fredagskväll, kram, Monica

 2. Jag var ute en sväng med cykeln och höll på att blåsa bort. Men jag kom bara till en klädaffär för där upptäckte jag att jag glömt plånboken med betalkortet i. Jag kunde swisha från mobilen men andra ärenden gick inte. Snopet.
  Hoppas du har roligt med ditt spel 😀
  Kram!

 3. Du är en turgumma verkar det som. Det var skönt väder idag så i stället för att städa på eftermiddagen gick jag ut och fick den sista rabatten fixad. Känner mig väldigt nöjd med detta. Nu är det bara lite småfix kvar ute men det är inte så viktigt. Ha en skön fredagskväll.
  Kram

 4. Grattis till det. Ser att ni fortfarande har höst hos dig medan snön vräker ner här. Som tur är så har det mesta regnat bort men lämnat blankis överallt så nu är det nog dags att leta fram och sätta på dubbar på skorna

 5. Grattis till vinsten för visst är det roligt att vinna! Sedan hade några sköna miljoner suttit fint men man är tacksam för det lilla 😉

  Kram och god lördag!

Kommentarer är stängda.