Halloween på Klintehamn

Jag kom iväg ut på min Klinterunda och tänkte se om det dagen till ära pyntats något exta på samhället, men det var väldigt sparsamt måste jag säga. Nu gick jag ju bara min vanliga sväng, men om jag gått in i villakvarteren kanske det sett annorlunda ut.

Det var en skön promenad i alla fall, men jag mötte inte en enda bekant. Annars brukar man alltid stöta på någon, men nu var det mitt i middagstid, så klinteborna var väl hemma och åt söndagsmiddag. Min söndagsmiddag bestod förresten av det som var kvar av gårdagens Pad Thai tillsammans med ett grillat kycklinglår, inhandlat på Konsum igår.

Ha en fin fortsättning på söndagen!

13 reaktioner till “Halloween på Klintehamn

 1. Vi är precis inkomna efter lunchpromenaden och här var det ganska så mycket folk ute. Så ledsamt med igelkotten. Förra året såg jag väldigt många här men inte lika många i år dock.

  Önskar en fortsatt fin söndag!

 2. Du fick i alla fall en skön promenad genom Klintehamn, även om det inte var så mycket Halloween-pynt! Vi har inte alls pyntat med något särskilt pynt just denna helg. Här började dagen molnigt, men nu tittar solen fram.
  Så sorgligt med den döda igelkotten, förmodligen påkörd av någon bil?
  Ha det så bra, kram, Monica

 3. Så vacker ny header! Tråkigt med igelkotten, här går jag förbi en död kanin på promenaden, jag såg den ffg i förrgår, mitt på en liten gräsmatta. Jag antar att kaniner dör även om de inte råkar ut för olyckor, men jag vet förstås inte.

    1. Så tråkigt med igelkotten. Jag har inte sett någon på många år, nu beror det väl säkert på att vi har hundar på tomten. Döden pyntningen såg otäck ut med lien sådär. En fortsatt trevlig vecka.

 4. En fin promenad blev det i alla fall … förutom den överkörda igelkotten. Sorgligt hur lite igelkottar man ser numer …
  Ha en fin måndag!
  Kram

 5. För många år sen hade vi en igelkott boendes under altanen – trots att vi hade Penny då. Men hon hade förmodligen försökt angripa en kotte tidigare, för hon som annars var väldigt ”jagig” gick inte ens fram till den….. 🙂
  KRAM/Susie

  1. Mamma had en rysk vinthund under några år och han käkade igelkottar med god aptit. Mamma var alldeles förtvivlad och vågade inte släppa honom lös på hela somrarna.
   Kram

Kommentarer är stängda.