Trevlig fredag med SPF

I dag har det varit ett helt fantastiskt höstväder med sol och måttliga vindar. På förmiddagen gjorde jag inte så många knop, utan förberedde mig bara för dagens förlustelse: lunch tillsammans med SPF:are på Romabrunnen.

Jag körde och hade med mig två medlemmar här från Odvalds. Tillsammans blev vi 33 personer och vi fick ett rum för oss själva. Maten smakade mycket bra och man kunde välja mellan fisk och kyckling och jag tog av båda sorterna och en härlig sallad till det och sedan fick vi kaffe och en kaka.

När alla var mätta och belåtna tog Lennart Wahlman, mera känd som syster Lennart från sin tid som sjuksköterska på vårdcentralen i Klintehamn, fram gitarren och två dragspel och sen fick vi höra en rad Evert Taube-låtar där vi alla kunde sjunga med och sedan även folkmusik från Gotland och sådant han skrivit själv.

Det var några riktigt gemytliga timmar och jag njöt verkligen av gemenskapen och den fina servicen vi fick från Romabrunnens personal.

Ha en fin fortsättning på fredagen!

18 reaktioner till “Trevlig fredag med SPF

 1. Åh, så trevligt och gott det låter! Ja, man har ju längtat efter att kunna umgås i större sällskap igen. och att få sjunga med i Evert Taube-låtar låter så kul, jag älskar att sjunga! Då är du nöjd, efter en så trevlig dag!
  Här har det också varit ett strålande väder och jag har varit ute och röjt i trädgården, så jag är också nöjd!.
  Ha en mysig fredagskväll, kram, Monica

 2. Så himla roligt! Så roligt ska jag ha i morgon 😀 Det gäller att dela upp håvorna eller ja, man får ju betala.
  Trevlig fredag, kram!

 3. Det låter som en trevlig stund och samvaro.
  Fint att ni kan samlas nu igen inom SPF. Härlig med fin underhållning.
  Det gör de här också, nästan som innan pandemin, men jag har inte besökt något ännu.
  Nu på tisdag har vi månadsmöte.
  Trevlig helg.
  Kram!

  1. Vi har inte gjort upp något program för hösten, utan tar det lite efterhand. Nästa aktivitet blir nog ett julbord. Kram

 4. Det har blivit lite fart på pro här också så det blir väl lite träffar och julbord och framför allt blir det vattengympa som jag längtat länge efter. Att träffa lite folk gör en på bra humör. Vi ska iväg ikväll och lyssna på lite musik och äta lite och det ska bli så kul.

Kommentarer är stängda.