Kvart i åtta i morse…

….när jag satt vid köksbordet med mitt morgonkaffe, fick jag se den här fina regnbågen. Efter några sekunder började det regna och när också morgonsolen försvann bakom svarta moln, försvann regnbågen också och det blev så mörkt att jag fick tända lampan över köksbordet för att kunna läsa tidningen, men regnskuren drog förbi, molnen skingrades igen och nu skiner solen. Fast enligt SMHI ska det bli mera regn. Det är höst!

Dagens ordspråk:
Den som inte vill kröka ryggen mot marken får inte kröka armen mot munnen.

Trevlig tisdag!

13 reaktioner till “Kvart i åtta i morse…

 1. Att det är höst nu råder det verkligen ingen tvekan om! Även här bjöds vi på en vacker regnbåge och nu kan man ana en blå himmel.

  Kram och god tisdag!

 2. Alltid lika fint att få se en regnbåge! Och visst känns det att det är höst, nu börjar det kännas kallt här nere också! Idag blåser det dessutom rätt rejält. Vi ska ha städning nu efter lunch, så vi gör en liten utfärd som vanligt!
  Ha en bra dag, kram, Monica

 3. Utanför Stockholm har vi bjudits på sol o vackert väder idag ca 9grader varmt, men nu under eftermiddagen börjar det mulna ihop! Tror jag passar på att baka bullar innan det blir för sent! Kram till dej! /Marie 🍂🌻🍄

 4. Man blir glad över en regnbåge eller en rosaskimrande himmel. Ja, visst är det höst. Just nu vackra dagar här men kallt idag.
  Kram!

 5. Du hade tur som hann se regnbågen en stund i alla fall.
  Efter en mulen och grå morgon kom solen och den lyste ända tills den försvann bakom skogen 🙂
  Ha en fin kväll!
  Kram

  1. Jag fick bara se solen en liten stund i morse och i förmiddags, sen har det regnat i stort sett hela dagen.
   Ha en fin kväll du ockås! Kram

 6. Regnbågar är fina. Visst är det höst, men det har i alla fall varit uppehåll idag. I alla fall i Uppsala. Men en av F:s vänner påstod att det snöade i Rissne. Jag skojade och sa att han nog hade en granne som skakade en dunkudde. För Rissne ligger ganska nära Kista och här snöar det inte.

  Kram

  1. Här har det regnat hela dagen och det gör det även nu när klockan närmar sig läggdags.
   Kram och sov så gott när det är dags för dig!

Kommentarer är stängda.