En tur till Visby igen

Det regnade ordentligt i morse och inte hade jag några funderingar på att åka till Visby i dag precis, men så ringde goda vännen Ann-Marie och föreslog att vi skulle träffas och det kunde jag ju inte motstå, trots hotande regnmoln. Jag hade ju dessutom ett ärende till Tells för att få inställningen av mina nya glasögon fixade. När jag gick hemifrån duggregnade det, men sen ordnade vädret till sig och det blev en riktigt skön dag.

Jag tog bussen och Ann-Marie mötte mig vid busstationen och sen gick vi direkt till optikern som fixade till mina glasögon och nu sitter de riktigt bra. När vi stod inne hos optikern ringde Carina, som också var på Östercentrum och undrade om jag ville åka med henne hem, men jag och Ann-Marie hade bestämt oss för att gå på Siesta och fika och sedan ta oss en promenad, så då hängde hon med till Siesta.

Efter kaffet skiljdes vi från Carina och tog oss en promenad på Klinten och i Östergravar innan jag tog bussen hem till Klintehamn igen.

Innan jag åkte till stan satt jag och löste onsdagens roliga kryss och sudoku och jag blev nästan färdig….

….. utom det här ordet i Lyckokvadraten – 43 vågrätt – Småtimmarnas pris. Det är säkert något hur enkelt som helst, för de här kryssen är inte svåra, men jag kan inte komma på det. Hjälp önskas och frågar man i bloggen brukar man få svar!

Dagens ordspråk:
Det lönar inte mödan att leta efter korven i hundkojan.

Trevlig fortsättning på onsdagen!

18 reaktioner till “En tur till Visby igen

 1. Den var inte det lättaste och behöver funderas på. Skönt att ni hade en fin dag i Visby trots att vädret inte var det bästa.
  Ha en fin kväll!
  Kram

 2. NATTAXA tror jag att det ska vara!
  Så mysigt med en fika och promenad med din väninna! Och gulligt av svärdottern att erbjuda skjuts!
  Här blev det lite röjning i trädgården idag; solen sken och det var jätteskönt ute!
  Ha en trevlig kväll, kram, Monica

 3. Så trevligt med fika i sällskap. Har Ann-Marie varit på ön hela sommaren, eller var det bara visit just nu?
  Ser att du fått svaret till korsordet.
  Här har det regnat till och från hela dan, men det har varit 13 grader varmt och det är ju helt OK för att vara oktober.
  Kram/Kicki

  1. Tack! Det är ett hjuorthägn bara en bit från Stenstugu – Mulde Fritidsgård heter det och hägnet passerar jag på en av mina promenadvägar.
   Kram

 4. Vilken bra och trevlig dag det blev! Lösningen har du redan fått ovan och jag håller helt med om förslaget.

  Kram och god onsdagskväll!

 5. Skönt att vädret rättade till sig där och att du fick ordning på dina glasögon.
  Träffa vänner är aldrig fel, kan vara värt en chansning med vädret kan jag tycka.

  Ha det jättefint Ingrid.

 6. Jag älskar ditt Dagens Ordspråk; ”Det lönar inte mödan att leta efter korven i hundkojan.”
  Trots vädret så var vi till Stånga Handelsträdgård igår och jag köpte mig ett ”Jungfruhirs”, alltså ett stort prydnasgräs. Nu återstår ”bara” det jobbiga men trevliga att få ner dom växter jag vill ha där – och framföraltt att få bort den gama krukan utan att allt i den ligger över stenarna…… 😦

  KRAM/Susie

 7. Bra dag blev det för dig. Det är trevligt att träffas och umgås lite med vänner. Att vädret ordnade till sig var ju ett plus.
  Nu har det i alla fal slutat att blåsa, det är skönt.
  Ser att du har fått rätt svar på krysset. Mysingen och jag löser flera korsord om dagen och skickar in också. Det är spännande och trevligt.
  Ha en bra dag.
  Kram!

  1. Förr skickade jag in korsord då och då, men nu struntar jag i det. Det är roligt att testa sig själv i alla fall. Kram

Kommentarer är stängda.