Daniel Graig på Rondo

Styrelsemötet igår avlöpte bra tycker jag och vi har några idéer inför senhösten och fram till det är dags för ett nytt årsmöte i februari 2022. Protokollet är skrivet och ivägsänt till mötesdeltagarna och en förfrågan om bokning av lokaler också. Vi är på G!

I dag tog jag mig en promenad till apoteket för att hämta ut en omgång piller och på hemvägen passerade jag Rondo där jag fick se att vi redan den 10 oktober kan gå dit och titta på den nya och sista Bondfilmen med Daniel Craig. Sedan 2006 är det han som regerat på agenttronen, men nu är det slut.

I DN kan man läsa att:

Med världspremiären av nya Bondfilmen ”No time to die” för dörren har spekulationerna om vem som ska ta över rollen som 007 efter Daniel Craig tagit ny fart.TT

Jag missade ju Supernova, för att jag helt enkelt inte iddes lämna tv-soffan, men den här filmen ska jag absolut gå och se. Jag gillar den genren.

När jag kom hem började jag fundera på vad det var jag fått med mig från apoteket egentligen. Jag saknade en förpackning, så jag tog på mig och tänkte gå iväg igen, men det blåste så hemskt, så jag gick in och hämtade garagenyckeln och tog bilen i stället. Nu är ett missförstånd (från min sida) uppklarat och jag får hämta en förpackning till senare i veckan.

Eftersom bilen ändå” gick svängde jag ut på Hamnkaféet och kollade vad de hade för dagens att erbjuda. Det var mycket folk där och ganska slamrigt, så jag köpte med mig lunchen hem i stället för att äta där.

Strömmingsflundror och potatismos smakade jättebra och jag har mat till en dag till.

Dagens ordspråk:
Katten blir gärna hos den som smeker honom.

Trevlig fortsättning på tisdagen!

17 reaktioner till “Daniel Graig på Rondo

 1. Det är onekligen något visst med James Bond-filmer tycker jag. Såg att denna har premiär på vår bio snart och jag tror inte att Husse är svårflirtad. Visst är det något speciellt att se en film på bio.
  Smidigt med mat som räcker två dagar.

  Kram och god tisdag!

 2. Det där med slammer och mycket folk då man ska äta är inte kul så jag hade gjort som du, gått hem.
  Blir spännande att se vem som tar över efter Craig… min stora favorit.
  Bond var ändå lite roligare förr, nu är det så mycket utstuderat våld, explosioner och oljud. Men Daniel är snygg 😍

 3. När Bondfilmerna kom, tyckte jag att de var jättespännande och roligt med alla tekniska prylar, men numera är jag inte så förtjust i sådana filmer. Men kul ändå, att de fortfarande görs och lite spännande är det ju vem som ska bli den nye Mr Bond! Fast ingen slår Sean Connery i mina ögon…
  Bra, att det redde upp sig med dina apoteksvaror!
  Strömmingsflundror låter jättegott!
  Ha det bra, kram, Monica

  1. Jag håller med dig Sean Connery var bäst!
   Det är så gott med strömmingsflundra och det blir knappast av att man gör det till sig själv.
   Kram

 4. Visst är det kul att titta på James Bondfilmerna. Vi har sett dem på nytt under vintern hemma. Ännu skönare är det att samhället öppnar upp mer och mer. Hoppas bara alla tar sitt förnuft till fånga och vaccinerar sig.

  1. Jag har varit på bio en gång i sommar. Det har varit stängt under pandemin, annars går jag då och då. Jag gillar att se film på bio.

 5. Har också tänkt att se den filmen. Om man nu vågar gå på bio när folk släpps lösa i fullsatta salonger. Man tror det ska bli rena kosläppet nu när restriktionerna försvinner. Läste att krogarna i storstäderna är fullbokade till helgen. Sverige gör precis tvärt emot övriga Europa som dragit åt restriktionerna. Suck!

  Ha en fin dag!
  Kram

  1. Fullsatt på Rondo lär det absolut inte bli, så jag känner mig lugn när det gäller det där biobesöket. Ha en fin dag du också! Kram

 6. Strömming är så gott men jag får sälla tag i det här så din bild fick det att vattnas i munnen. Igår var jag och Kinabror till Sollefteå för att jag har äntligen fått mig till att skaffa läsglasögon hos en optiker. Jag har svårt att läsa innehållsförteckningar som har så små bokstäver och även gamla pocketböcker som har liksom beige blad istället för vita.

  1. På somrarna, när man kan sitta ute, tycker jag att det går bra att läsa småstilt pocketböcker, annars är det jobbiga, även med glasögon.
   Lycka till med dina!

 7. Jag har inte sett någon bond-film på mååånga år … och lär inte göra det den här gången heller 🙂
  Stekt strömming med potatismos … mums!
  Ha en fin onsdag!
  Kram

Kommentarer är stängda.