Glad måndag 2021-09-20

Den här måndagen kan man faktiskt hålla sig för skratt, för det är mulet, blåsigt och bara 11º och vi, SPF Klinteorten, ska på grillutflykt. Det är tur att vi har möjlighet att vara inomhus också. Men man får väl bylta på sig ordentligt med kläder så ska det väl gå. Grillkorv och korvbröd är inhandlade och nu ska bara korgen packas.

Jag blir ju lite låg när det blir höst och har svårt att se ljuspunkterna i tillvaron och de här senaste dagarna har vädermässigt inte varit trevliga alls. Igår tappade jag till och med lusten att gå på bio och satt framför tv:n och såg på Mästerkocken VIP i stället för att gå till Rondo och se Supernova, som jag tidigare bestämt mig för.

Bloggvännen Carita tycker att vi ska muntra upp oss på måndagarna med någon trevlig bild och här kommer mitt bidrag, som inte är ett foto utan ett tidningsurklipp, men det kanske duger ändå:

Det här tidningsurklippet har några år på nacken, det märks, för numera är det ganska tomt i kalendern, men förhoppningsvis ska det bli flera anteckningar där framöver.

Dagens ordspråk:
Hungriga hundar jagar bäst.

Glad måndag!

17 reaktioner till “Glad måndag 2021-09-20

 1. Ungefär samma slags väder här … tror jag stannar inne och bara tar det lugnt, för resten av veckan finns inbokade saker som måste göras.
  Hoppas ni slipper regn när det blir dags för grillning i alla fall!
  Kram

 2. Ja, det var länge sedan kalendern såg ut så där! och det vill jag nog inte nu längre heller, men liiite mer göromål hade varit roligt. Men det kommer väl…
  Ganska fint väder här idag, 15 grader och lite soldis, ska strax ge mig ut på en promenad.
  Hoppas att du får en fin eftermiddag med SPF:arna!
  Kram, Monica

  1. Här fortsatte det blåsiga och kalla vädret, men solen var i alla fall framme och visade sig ett tag och vi hade det rätt trevligt.
   Kram

 3. Det har länge varit tomt i min kalender också men nu börjar det fylla på. Telefon med sladd det var ju urminnes också 😉
  Gott skratt, glad kram!

 4. I morse var det verkligen kallt och kyligt så hösten är ingen årstid som piggar upp mig. Du får helt enkelt ta nya tag med det där biografbesöket tycker jag men visst, man ska känna för det.

  Kram och god kväll!

 5. Det är verkligen kallt och ruggigt nu. Jag tycker omm september – oktober när det är sol och klar luft. Men gråväder klarar jag mig gärna utan.

  Kram

  1. Jag håller helt med dig, det är det är ruggiga gråvädret som gör mig lite låg. I dag har det varit en solig morgon, men nu tar molnen över igen. Kram

 6. Det känns i luften att hösten kommit, men vi har i varje fall uppehållsväder. Lite känner jag nog igen mig i den där bilden, men fördelen är ju att det går att stryka det som blir för mycket. Kram

 7. Nu har hösten kommit med mörker och kyligt. Men igår kom solen fram på eftermiddagen så då låg jag på altanen en stund och njöt.
  Kramar från oss

Kommentarer är stängda.