Visst är det en Glad måndag

Mulet, kallt och blåsigt är det i dag också, så vädret kan man väl inte vara speciellt glad över, men det finns ju andra glädjeämnen i livet, som till exempel:

1: Gullvivsplantan i min gräsmatta hänger med i år också, det är jag glad över

2: I dag fick jag en kallelse från Hörcentralen till den 2 juni. Efter att ha stått i kö i 1 år och 21 månader är det äntligen min tur. Nu kanske jag kan få ett alternativ till den här lilla förstärkaren som ligger på soffbordet. Den funkar, men ljudet är en aning skramligt. Jag använder den mest när det är någon musik på tv som jag vill lyssna till, som i lördags till exempel när det var ABBA-låtar i Let´s dance.

3: Jag lyckades lösa mina problem med mobilen igår på egen hand och nu fungerar allt som vanligt. Jag tog mig efter många försök in på Mina sidor hos Hallon och där hittade jag både pin- och pukkod, som nu är noggrant nedskrivna, (för säkerhet skull kopierade och inklistrade) ifall jag skulle behöva ha tillgång till dem igen.

4: Nu nalkas slutet på dieten och målet är i stort sett uppfyllt. De där extrakilona är borta och i morse stod vågen på önskad vikt igen. Lite drygt 2 kg har jag gått ner och ännu återstår två dagar. Sen är det bara att hoppas att de inte kommer tillbaka alltför kvickt, men jag ser ju fram mot våren och att promenader, jakt efter checkpoints och pyssel i rabatter och gräsklippning ska hjälpa till att hålla mig på rätt sida om 55-kilosstrecket.

Det är bloggvännen Carita som tycker att vi ska uppmärksamma måndagarna med någon trevlig bild och i dag blev det flera stycken.

Dagens ordspråk:
Vänskap låter sig inte betalas med annat än vänskap.

Glad måndag!

12 reaktioner till “Visst är det en Glad måndag

 1. Grattis till den önskade viktnedgången, starkt gjort att genomföra! Det skulle jag också behöva, men jag har en svaghet för cashewnötter och chips, som jag inte kan motstå…
  Så att din gullviva kommit upp, visst blir man glad!
  Grattis också till tiden på Hörcentralen, det kan ju göra stor skillnad i livet om man hör eller ej, Maken har hörapparat och utan den hör han nästan inte alls!
  Och ett tredje grattis till att du lyckades lös problemet med mobilen! Du är verkligen duktig med sådana saker!
  Det blev ju en jättebra måndagsstart för dig! Mycket att glädjas åt!
  Kramar, Monica

 2. Jamen, det var ju trevlig viktlossning 😀 Skönt att det funkar!
  Jag har tre coronakilon, men jag bekymrar mig inte just nu. Jag vet att jag ska motionera mera men just nu är jag så frusen, så inspirationen saknas ibland.
  Glad måndag och duktigt att ha fixat mobilen!
  Kram!

  1. Det är så blåsigt och kallt så man har ingen som helst lust att gå ut, men värmen kommer väl snart tillbaka får vi hoppas.
   Kram

 3. Grattis till både tiden hos hörseldoktorn och och de tappade kilona.
  Min fru tyckte att det skulle kunna vara något för oss att prova någon gång, vi tackar för tipset än en gång.

  Härligt att du fick igång mobilen igen, man är ju så hjälplös utan känner jag ibland.
  Ha en underbar måndagskväll.

Kommentarer är stängda.