Planen höll inte

10º och solsken, det är en riktigt behaglig söndagsförmiddag. Jag låg lite länge i morse, men sen satte jag mig ute på terrassen och drack mitt morgonkaffe och löste det sista krysset i GA och sedan vattnade jag penséer och lökkrukorna. Det har inte varit något ordentligt regn på ganska länge nu, så det börjar bli torrt

Jag har rätt mycket tulpaner i rabatten, men de här små tidiga har av någon anledning nästan försvunnit. Nu har jag bara två stycken kvar. Jag måste komma ihåg att sätta nya lökar i höst.

Igår var det också en fin dag och inte tänkte jag på att det var så varmt när jag gav mig iväg ut på en promenad. Jag gick genom skogen, ner till Djurgårdslundsvägen och så länge jag var i skogen kändes det behagligt, men när jag kom ut på vägen och solen gassade på blev det väldigt varmt. Jag hade klätt mig helt fel!

Blå- och rödsippor börjar sjunga på sista versen nu.

Förutom att jag var fel klädd, fick jag ont i ryggen och mina planer på att gå runt Warfsholmen och pricka av några checkpoints höll inte, utan i stället för att ta en långpromenad, gick jag och hälsade på en bekant en stund och fick en trevlig pratstund. Vi är båda vaccinerade sedan ganska länge, så det kändes helt ok att träffas även inomhus.

I dag tycker jag att ryggen känns ok igen och jag hade inte några besvär varken igår kväll eller i natt. Hoppet för en Warfsholmrunda är inte ute!

Dagens ordspråk:
När musen skrattar åt katten finns det ett hål i närheten.

Trevlig söndag!

19 reaktioner till “Planen höll inte

 1. Hoppas din rygg håller sig i schack. Här är det soligt och ganska varmt idag och förhoppningsvis blir det en liten stund ute i trädgården. Det finns så mycket där som behöver göras nu och i början är det alltid kul. Kram

 2. Jobbigt att ha en värkande rygg! Själv har jag en yrsel, som kommer och går och det hindrar mig mycket. Och oroar…
  Fint väder här både igår och idag, så lite utevistelse får det bli. Igår gick jag en långpromenad med Fia, tryggt med sällskap när man känner sig lite yr.
  Hoppas att du kan komma iväg på din Warfsholmsrunda idag!
  Ha det gott, kram, Monica

  1. Ryggen höll i dag och det är jag tacksam över. Det är hemskt att tänka sig att man inte skulle kunna gå ut, men den dagen kommer kanske….
   Yrsel är otrevligt! Jag hade ett anfall av kristallsjuka och det var hemskt.
   Kram

 3. Inte alltid lätt att klä sig rätt, nästan lite av en chansning ibland, man får hoppas på det bästa.
  Hoppas ryggen din uppfyller sin funktion idag så du kommer iväg.

  Ha en fin söndag Ingrid.

 4. Jag klädde mig också helt fel i går och fick ta av ena jackan. I dag tänkte jag till så det blev mer lagom.
  Trist med ryggen men skönt att den är bättre i dag.

  Kram och god söndag!

 5. Inget vidare att ha ont och inte kunna gå som man vill men skönt du kom iväg!
  Dessa blå- och rödsippor är så vackra! Jag ska ta mig ut en dag och leta efter vitsippor, det ligger efter här.
  Kram!

 6. För mig bar det av till skogs, för att hitta fågelholk fem. koordinaterna visade på ett rätt högt berg med en gammal mast. Mossan var bedräglig, jag slant till med min sjukare fot några gånger. Beslöt mig att ta mig ner från det lilla berget och strunta i holken – och så var den bara där, nedanför berget inne i ett gransnår. Tänk så glad man kan bli när man lyckats! Varmt blev det, vi har haft cirka +18 idag. Lite rabattkrypande, trots att jag har översättningsarbeten som bara måste bli klara. Det tar sig! Snart kommer bakslaget i vädret. Ha det gott, sköt om ryggen!

  1. Du får vara rädd om dig när du ger dig ut i terrängen. Jag har en app som går dirket till 112 och anger kordinaterna med automatik om det skulle hända något när jag är ensam ute.
   Ha en Glad måndag!

 7. Det är inte lätt att veta hur man ska klä sig den här tiden på året – antingen blir det för mycket eller för lite. 🙂
  Hoppas din rygg är bättre idag!
  Kram

 8. Skönt att ryggen bättrade sig. Jag vet vilket elände det är när den ”spökar”.
  Du är så otroligt duktig på att promenera, men jag har också märkt hur vårt det blivit at klä sig lagom när vädret slagit om till nästan sommarvärme.
  Kram

  1. Jag är tacksam så länge jag kan ta mig ut. Det är verkligen knepigt att klä sig rätt den här tiden. Kram

Kommentarer är stängda.