Där försvann den!

Igår var jag lite katig och berättade för Carita hur lätt det var att hitta den klassiska redigeraren, men det kunde jag ju ha besparat mig, för i dag är den borta. Jag skrev ett inlägg i morse och skulle bara gå in och göra en ändring och då var det kört. Nu vet jag inte hur jag ska göra.

Bloggandet tar tid och tid har jag i och för sig gott om, men det får inte vara hur krångligt som helst. Ni ska jag se om jag klarar att lägga in en bild:

Ok, det gick, men kan man göra ett galleri av bilder också. Jag provar:

Det gick väl sisådär, men jag är fortfarande tveksam…..

19 reaktioner till “Där försvann den!

 1. Jo, det tar lite längre tid med den nya redigeraren, speciellt med att få in en bild. Jag tycker inte om en massa små bilder, jag vill endast se en bild åt gången och kunna förstora upp den vid behov. Din ritade bild är bra, den skulle jag ha haft behov av flera gånger i samband med ett och annat… På tal om att bloggandet tar tid, så visst tar varje hobby tid? Och bloggandet är ändå ganska billigt. Jag brukar jämföra med att ha segelbåt – ett sätt att bli våt och bli sjuk medan man sakta rör sig ingenstans till en extremt hög kostnad! Fritt översatt från engelska…

 2. Aj då, det var precis det här som inte fick hända! Kommer det inget inlägg hos mig i morgon så finns det en förklaring…

  Kram

 3. Visst tar bloggandet tid och det behöver inte alls hålla på och krångla, då skjuter vi datorn 😀 Den där käcka bilden har jag haft i min ägo för längesen, skitbra, haha!
  Dina bilder blev fina i alla fall!
  Kram!

 4. Ja, strul med redigerare och bilder, händer då och då. Har du WordPress? Är ganska bekväm med den efter alla år och all ”nymodigheter” som följer efter uppdateringar.
  Men just nu har jag också några småproblem att lösa. Orkar inte med det just nu!
  Kvinnan med pistolen, skulle jag ha haft för en stund sedan! 🙂 Eller tur att jag inte hade en pistol! För femte elfte gången, ville en kille sälja larm till oss! Jag är så trött på dem!!! Men nu känner jag att jag var lite väl hård mot stackarn! ”Larm”, sa jag och drog igen dörren med ett ”nej tack!” 🙂
  Ja, tid finns ju, men lusten till att blogga är låg hos mig….
  Kram Gunilla

  1. Försäljare slipper vi tack och lov. Jag vet inte när det var någon här senast.
   Hoppas att du snart mår bättre Gunilla!
   Kram

 5. Även jag har känt behov av ”arga damen” då och då! Nu går det t.ex. inte att kommentera i min blogg tydligen…hoppas att det ordnar sig!
  Solig, härlig dag här idag, har varit ute och fixat i trädgården, det känns bra!
  Ha en skön kväll Ingrid!
  Kram, Monica

  1. Jag har försökt att kommentera hos dig flera gånger i dag utan att lyckas. Hoppas att det bara är något tillfälligt fel.
   Varm kram ♥

 6. Det gick ju bra för dig att få dit bilderna. Samma sak hände hos mig i förmiddags. Jag skulle in och ändra ett fel i i mitt inlägg och då fanns inte längre möjligheten att gå in på gamla sättet.
  Hoppas du njuter av alla vårtecken som dyker upp. Jag läste i min femårsdagbok att vi var och njöt av blåsippor och utomhusfika, förra året på Klinteberget 28 mars.
  Kram

  1. Jaså! Du har varit utsatt för detsamma som jag. Det är väl bara att försöka anpassa sig och gilla läget.
   Förra året var ju allting extremt tidigt och i år går det väldigt långsamt, men våren sätter väl fart rätt vad det är.
   Kram

 7. Såå glad att få följa din
  Blogg, och även dina bloggvänners komentarer det berikar mitt liv just nu 🌞
  Och så kikar jag också in på deras bloggar eftersom jag är lite nyfiken gul.
  Ni är så duktiga alla ni bloggare
  Kramar

 8. Jag höll på att göra likaledes med mobilen igår,idag och i förrgår! Nu har jag eller vem det nu var, fixat den så nu fungerar det ett tag igen!
  Kram Inger

 9. Samma hände hos mig, grrrrr! Så ledsen och arg.
  Du är duktigare på data än vad jag är och även du finner det svårt.
  Lycka till!

Kommentarer är stängda.