Klinteberget 29 oktober

Efter lunch åkte jag upp till Fröjel kyrkogård med lyktor och ljus till gravarna, men jag hamnade mitt i en begravning, så jag bara lämnade av dem och for därifrån. Först tänkte jag åka hem, men så kom jag på att jag skulle köra upp till Klinteberget. Det är ju ett tag sedan jag var där nu. Det är fantastiska vackra höstfärger i år, trots att det bara varit kallt ett par nätter och på Klinteberget var det hur fint som helst.

Nästan 7 km och 11440 steg har jag gått på berget i dag. Det blev lite längre än jag tänkt, för jag jagade en checkpoint (som jag inte hittade), men jag är väldigt glad och tacksam att jag kunde gå så långt utan att känna av vänster ben som jag har fått ont i tidigare i höst när jag ansträngt mig lite extra. Det enda jag kan klaga på är att jag fick ont i fötterna. Det är ju berg man går på och bitvis ett väldigt knaggligt berg och jag hade fel skor på mig. En par med en tjockare sula hade varit behagligare.

Det har varit  jätteskönt  i dag trots att solen försvann fram på förmiddagen, för det har varit nästan vindstilla och 11-12 grader. Och jag var ingalunda ensam som kommit på den ljusa idén att ta en tur upp på Klinteberget. Det stod nog en 10-12 bilar på parkeringen och jag stötte på flera bekanta på stigarna. Bland annat ett äldre par som bor här på Odvalds.

Jag hade siktat in mig på tre av Hittaut´s checkpoints, men hittade bara två av dem. Den tredje missade jag när jag gick fel i en korsning och sedan blev det för långt att gå tillbaka och göra ett nytt försök. Den får vara till en annan gång.

10 reaktioner till “Klinteberget 29 oktober

 1. Vilken härlig långpromenad som du kom ut på! Med tanke på den missade checkpointen har du ju en anledning att komma tillbaka.

  Kram och god torsdagskväll!

 2. Du är då en verklig traskare! Jag är mycket mera lat, men hittills har arbetet i vår stora trädgård troligen gett mig det jag behöver. November brukar vara slyputsningsmånad för mig, även då torde kroppen få sitt. Om vädret det medger. Ha det gott!

 3. Du är då verkligen spänstig, som orkar gå så långt! Men när man har något mål, som du med en checkpoint, så är det lättare! Så vackra höstbilder du tog på din promenad!
  Jag började klippa ner visset i trädgården, men efter en stund började det regna och har fortsatt hela eftermiddagen, så här blev inte mycket gjort… men det är en dag imorgon också!
  Önskar dig en skön torsdagskväll, kram, Monica

 4. Hej där Ingrid! Vilken trevlig ny header!
  En riktigt härlig promenad som du tar med oss på och så fina bilder! Synd att du missade en checkpoint, men den hittar du säkert nästa gång.
  Önskar dig en fin fredag!
  Kram

Kommentarer är stängda.