Dagens Klinterunda

Det blev en rätt behaglig promenad på förmiddagen, för även om det är mulet, så är det faktiskt hela 12º i dag också.

På hemvägen gick jag först in på Konsum för att se om de hade något fint lammkött och sedan tog jag en sväng in till Suderviljan för att kolla deras gravprydnader. Jag betalade och la undan en som jag ska ha på familjegraven i Klinte, så den ska jag åka och hämta nu och då kör jag väl upp med den också ”när ändå bilen går”.

Ha en fin fortsättning på tisdagen!

21 reaktioner till “Dagens Klinterunda

 1. Har just kommit in från min promenad som gick delvis uppe bland husen och en sväng ner om stranden, men där blåste det halv storm…
  Lycka till med gravsmyckningen!
  Kram, Monica

 2. Vilka fina höstbilder. Det har varit skönt väder idag. Självklart ska du passa på när bilen är med på äventyr. Kanske får den följa med upp till berget. Bör vara vackra färger där på träden.
  Måste tjuvkika på min kyrktabell. Vi har visat upp 45 kyrkor. Klinte har nummer 58. 61 stycken har vi egentligen besökt och njutit av i den fysiska världen.
  Var rädd om dig.
  Kram, Bosse

  1. Jag har faktiskt inte varit uppe på Klinteberget på ett tag, men det är alltid fint där tycker jag.
   Det tar ett tag innan man har besökt alla kyrkorna på ön.
   Kram

  1. Fällan är inte för att fånga fisk, utan man vill kontrollera hur många öringar som vandrar upp från havet till lekplatserna, men så fort de noterats i statistiken släpps de igenom och får fortsätta sin resa.

 3. Vi har mest haft mulet och lite regn men +11 så det är inte fy skam.
  Jag behöver inte snö och halka. Men naturen skulle kanske behöva bli lite nedfrusen här på våra breddgrader?

  1. Jag tycker att det skulle vara skönt med en vinter liknande den förra, men man får ju inte alltid som man vill.
   Kram

 4. Vilka härliga höstbilder! Tack för påminnelsen. Här måste det också införskaffas något fint till gravarna.

  Kram och god kväll!

  1. Nu har jag fått gravprydnader och ljung på plats, så det återstår bara att åka till gravarna med lyktor och ljus på lördag.
   Kram

 5. Det är trist väder idag, den dagen då jag hade tänkt gå ett varv i trädgården. Men nu lär det inte bli av….. Däremot måste jag gå ut i växthuset och vattna, så det ska jag gör efter lunch.
  Jag fnissade lite för mig själv när du skrev att jag verkade ha humöret kvar, det tror ju även all personal på sjukhuset. Men…frågar man Rolle så säger han att jag blivit både grinig och dessutom lite elak. Det är nämligen den stackarn som får ta emot allt gnäll från mig.
  Att jag är elak mot honom som är så otroligt snäll och duktig och tar hand om allt här hemma beror nog på att jag känner mig så vansinnigt hjälplös och onyttig. Orkar inte göra någonting….. Men snart är det väl nytt år och behandlingarna över, då får man börja med att försöka få upp konditionen lite så man åtminstone kan känna sig lite nyttigare.
  Men det stora problemet för mig – inte för Rolle – är att han börjar höra så vansinnigt dåligt. Han har hörapparater men använder dom aldrig; ”det är så jobbigt”. Att han sen missförstår vad jag säger, bara hör ett eller ett par ord i en mening, eller inte hör nåt alls det gör tydligen inte honom något…..!? Och då blir jag riktigt sur!!
  KRAM/Susie

  1. Jag känner varmt med både dig och Rolle är det gäller hans hörselproblem. Jag har snart väntat ett år på att få komma till hörcentralen, men det är ju bara omöjligt, så jag känner igen hans problem. Man gissar vilt och hoppas att det var JA men skulle svara.
   Kram

Kommentarer är stängda.