Gott söndagsväder

Det är ”gott vädar” i dag också. Det upptäckte jag när jag var ute och la ett brev på lådan. Jag som annars inte gillar hösten något vidare måste ju medge att den har varit helt ok den senaste tiden.

Vi har en brevlåda här i området och den töms kl nio varje vardag, så i morgon går brevet iväg. Det är mycket behändigt att inte behöva ta sig till Konsum för att man vill skicka ett brev.

Det är lite synd att jag skulle vara så hurtig i torsdags och gick för långt där uppe på Klinteberget, men jag blev ju så ivrig när jag fick se de nya markeringarna från Hittaut. Visserligen har jag inte något speciellt ont i benet längre, men jag vill vara lite rädd om mig och håller mig lugn tills jag känner mig helt ok.

Lördagsmys med Eva´s goda pizzabitar med auergine och svamp

Igår var det sista lördagen i september och då skulle det egentligen ha varit Klinte Marknad, men det blev inställt, som så mycket annat. Fast jag ångrar att jag inte stannade till på samhället ett tag innan jag åkte hem efter besöket hos frissan, för Kupan hade försäljning utomhus och hade dessutom ordnat en tipspromenad. När jag satt hos frissan såg jag att det var så mycket folk som strövade förbi utanför fönstret  och Ida och jag funderade över hur det kunde komma sig. Den där tipspromenaden hade gått mig totalt förbi! Den hade nog annars varit en lagom lång motionsrunda.   😉

Dagens ordspråk:
Man ska inte kasta bort det smutsiga vattnet förrän man får det rena

Trevlig söndag!

16 reaktioner till “Gott söndagsväder

 1. Minns inte när jag skickade ett brev senast, jag har fastnat för det moderna samhället där allt skickas digitalt och för myndighetsbrev där man skickar och signerar med ”Bank-id”.
  Känns som om jag missar något, skickar inte ens julkort till släkten längre…hujeda mej…skärpning här!!

  Pizzabitar är ju inte fel alls…gott gott.

  Ha det fint.

 2. Synd att du missade den rundan för det lät som en lagom aktivitet en lördag. Vilken god mat du kunde njuta av i alla fall.

  Kram och god söndag!

 3. Ser gott ut med pizzabitarna. Tusen tack för fröna som kom med posten i förrgår. Jag ska lägga ner hela min själ på att få dem att gro. Kram

 4. Den där pizzan ser verkligen god ut!
  Så skönt det måste vara att vara nyklippt! Fia har klippt mig en gång, men det är nog två månader sedan. Jag, som brukar var kortklippt, kan snart ha hästsvans…
  Tipspromenader är trevligt, synd att du missade den!
  Du gör säkert helt rätt i att ta det lugnt tills du är helt bra i benet!
  Lita mellanväder här idag, men varmt – 24 grader!
  Kram, Monica

  1. Visst är det skönt att få klippa sig, men som vanligt tycker jag att det är i kortaste laget, men det växer ju snart till sig.
   Det blev lite blåsigt i dag, men det är sol och hyfsat varmt i alla fall.
   Kram

 5. Vi gick ju tipspromenaden och jag läste någonstans att man kunde lämna in svaren senast 2 oktober så den kanske sitter uppe nu i veckan också. Ha en skön kväll!

 6. Hösten är inte min tid på året heller. Vemodigt och trist att vi går mot kyla och mörker. Men det finns ju alltid något positivt om man funderar till – färgerna och skördetiden. Trevligt nog har vi inte haft frost ännu så det finns tid att njuta. Särskilt när solen visar sig.

Kommentarsfältet är stängt.